RUKOMET: Rezultati 8. kola SUUB lige

326

Proteklog vikenda, u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Košutnjaku, odigrane su dve utakmice rukometne lige Sportskog udruženja univerziteta u Beogradu.

Finalni dan USSB

Prvi meč koji je trebalo da igraju timovi Ekonomskog fakulteta i Tehnološko-metalurškog fakulteta nije odigran, a meč je registrovan službenim rezultatom 10:0 za EKOF. Na teren su potom izašle devojke sa Rudarsko-geološkog fakulteta i Farmaceutskog fakulteta. Rudarke su igrale celu utakmicu sa igračicom manje, ali su borbenošću uspele da nadomeste taj nedostatak i dođu do pobede 14:11. Drugi duel ovog vikenda bila je borba između Fakulteta organizacionih nauka i Veterinarskog fakulteta. FON je tokom celog meča imao prednost, a na kraju je slavio rezultatom 23:12.

Rezultati:

18:30 (m) Ekonomski fakultet 10:0 Tehnološko-metalurški fakultet

19:30 (ž)  Rudarsko-geološki fakultet 14:11 Farmaceutski fakultet

20:30 (m) Fakultet organizacionih nauka 23:12 Veterinarski fakultet

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka: rezultati 12. vikenda SUUB lige
Naredni tekstStomatolozi pokazali zube- pravnici ipak pobedili
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.