Rukomet: Raspored SUUB lige

371

Rukometna liga Sportskog udruženja univerziteta u Beogradu, nastavlja se u nedelju, a biće odigrane zaostale utakmice u muškoj konkurenciji, kao i drugo kolo ženskog dela takmičenja. Mečevi će biti odigrani u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Košutnjaku.

Finalni dan USSB

Prvi meč u muškoj konkurenciji, odigraće ekipe FSFV-a i Medicinskog fakulteta sa početkom od 18 časova. Potom će na teren istrčati devojke sa Fakulteta organizacionih nauka i Saobraćajnog fakulteta. Program će nastaviti ženske ekipe Rudarsko-geološkog fakulteta i Farmaceutskog fakulteta. TMF i Fakultet političkih nauka će se sastati u drugom meču muškog dela programa, a najneizvesniji meč se očekuje između sastava RGF-a i Saobraćajnog fakulteta.

Raspored:

Nedelja 10.12.

18h (m) Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Medicinski fakultet

19h (ž) Fakultet organizacionih nauka – Saobraćajni fakultet

20h (ž)Rudarsko-geološki fakultet – Farmaceutski fakultet

21h (m)Tehnološko-metalurški fakultet – Fakultet političkih nauka

22h (m)Rudarsko-geološki fakultet – Saobraćajni fakultet

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFutsal: rezultati SUUB lige
Naredni tekstKošarka: najava sedmog vikenda SUUB lige
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.