RUKOMET: Počinje USSB liga!

310

Rukometno prevnstvo Univerzitetskog sportskog saveza Beograda počinje u subotu 10. marta.  Tokom prvog vikenda takmičenja na teren će izaći 10 timova. Dva meča  se igraju u subotu, a tri u nedelju. Utakmice će se igrati u Sportskom centru Vračar na Crvenom Krstu.

Finalni dan USSB

 

Ligu će otvoriti susret Građevinskog i Medicinskog fakulteta sa početkom  u 14h. Drugi meč u subotu igraju Fakultet političkih nauka i Univerzitet Singidunum, finalista USSB kupa. U nedelju, prve će na teren izaći ekipe Elektrotehničkog fakulteta i Fakulteta za poslovne studije i pravo, utakmica počinje u 14h. Potom se sastaju Kriminalističko policijska akademija, prošlogodišnji polufinalista i Visoka železnička škola, dok će ovaj vikend zatvoriti susret Vojne akademije i Visoke škole elektrotehnike i računarstva.

Podsetimo, titulu šampiona USSB lige brani Mašinski fakultet koji je u finalnom meču savladao Fakultet organizacionih nauka koji je dva puta uzastopno bio osvajač lige.

Dođite da navijate za svoje kolege i podržite ih na početku takmičenja!

Raspored utakmica:

Subota, 10.03.

14h (m)  Građevinski fakultet – Medicinski fakultet

15h (m)  Fakultet političkih nauka  – Univerzitet Singidunum

Nedelja, 11.03.

14h (m)  Elektrotehnički fakultet – Fakultet za poslovne studije i pravo

15h (m)  Kriminalističko-policijska akademija – Visoka železnička škola

16h (m)  Vojna akademija – Visoka škola elektortehnike i računarstva

Utakmice se igraju u sali Sportskog centra Vračar, Sjenička 1, Crveni Krst

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRUKOMET: Najava SUUB lige
Naredni tekstFutsal: najava za osmo kolo i zaostale utakmice
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs