RUKOMET: Najava SUUB lige

207

Predstojećeg vikenda nas očekuje osam utakmica rukometne SUUB lige, od čega šest muških i dve u kojima će snage odmeriti dame. Mečevi će biti odigrani u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Finalni dan USSB

Prvi meč će odigrati timovi Saobraćajnog fakulteta i Elektrotehničkog fakulteta. Ovaj meč će početi u 18:00 časova, a može biti i jedan od najzanimljivijih ovog vikenda. Sledeću utakmicu će odigrati Biološki fakultet i uslovno rečeno “domaćin” Fakultet za sport i fizičko vaspitanje. Ekonomski fakultet će potom izaći na megdan prvoplasiranoj ekipi iz svoje grupe, Fakultetu političkih nauka. Konačno, poslednji duel u subotnjem delu programa, odigraće favorit za titulu ove sezone Fakultet organizacionih nauka i Pravni fakultet.

Devojke sa Saobraćajnog fakulteta pokušaće da salvadaju tim Rudarsko-geološkog fakulteta u prvoj utakmici u nedelju. Rudarke su u meču prošle nedelje bile bolje od Farmaceutskog fakulteta, uprkos igračici manje u polju tokom celog meča. Fakultet organizacionih nauka će odigrati derbi ženskog dela prvenstva pošto igra protiv nezgodne ekipe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Posle dva meča u konkurenciji dama, treći duel nedeljnog programa biće utakmica Građevinskog i Rudarsko-geološkog fakulteta, a kolo zatvaraju Farmaceutski fakultet i Medicinski fakultet.

Raspored:

Subota 10.3.
18h Saobraćajni fakultet – Elektrotehnički fakultet (m)
19h Biološki fakultet – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (m)
20h Ekonomski fakultet – Fakultet političkih nauka (m)
21h Fakultet organizacionih nauka – Pravni fakultet (m)

Nedelja 11.3.
19h Saobraćajni fakultet – Rudarsko-geološki fakultet (ž)
20h Fakultet organizacionih nauka – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (ž)
21h Građevinski fakultet – Rudarsko-geološki fakultet (m)
22h Farmaceutski fakultet – Medicinski fakultet (m)

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstODBOJKA: Najava 11. vikenda SUUB lige
Naredni tekstRUKOMET: Počinje USSB liga!
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.