RUKOMET: Najava SUUB lige-borbe za polufinala

341

Ovog vikenda u halama Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Sinđelić biće odigrane utakmice lige SUUB za rukometaše i rukometašice.

Finalni dan USSB

U nedelju nas očekuju tri utakmice, dve u ženskoj i jedna u muškoj konkurenciji. Na teren će od 19:30 časova prvo izaći devojke sa Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Potom će se u četvrtfinalnom meču muškog dela takmičenja sastati Saobraćajni fakultet i Elektrotehnički fakultet. Poslednju utakmicu nedeljnog dela programa igraće devojke sa Rudarsko-geološkog fakulteta i Saobraćajnog fakulteta.

U ponedeljak, očekuje nas četvrtfinalni duel Mašinskog fakulteta i Građevinskog fakulteta. Ova utakmica će biti odigrana u hali Sinđelić u ponedeljak sa početkom od 18 časova.

Dođite da podržite svoje kolege!

Raspored:

Nedelja

19:30 h (ž) Fakultet organizacionih nauka – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje

20:30 h (m) Saobraćajni fakultet – Elektrotehnički fakultet

21:30 h (ž) Rudarsko-geološki fakultet – Saobraćajni fakultet

Ponedeljak

18:00 h (m) Mašinski fakultet – Građevinski fakultet

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojka: najava 14 vikenda SUUB lige
Naredni tekstKOŠARKA: REZULTATI 15. VIKENDA SUUB LIGE
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.