RUKOMET: Najava polufinala Lige Univerziteta u Beogradu

595

Rukometna Liga Univerziteta u Beogradu ulazi u svoju završnicu, a ostalo je još četiri ekipe koje pretenduju na tron. Vikend koji nam sledi će doneti imena dva tima koja će se boriti za zlato, kao i dva koja će igrati za utešnu, bronzanu medalju.

Finalni dan USSB

 

U nedelju će na teren izaći Fakultet organizacionih nauka i Medicinski fakultet. Ovaj meč se igra u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje sa početkom u 18 časova. FON je aktuelni šampion i sigurno je da i ove sezone momci iz Jove Ilića žele titulu u svojim vitrinama. Medicinari su takmičenje završili kao prvi u svojoj grupi, pobedivši FPN u poslednjoj utakmici. Ekipa su koju nikako ne treba podceniti, tako da će šampioni morati da se pomuče kako bi došli do novog finala.

U drugom polufinalu se sastaju Građevinski fakultet i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Građevinci nekoliko sezona učestvuju u završnici. Prošle godine su bili četvrti, pretprošle treći. Protiv FSFV-a će svakako pokušati da osiguraju medalju i naprave iskorak u odnosu na ranije uspehe. FSFV je u četvrtfinalu uspeo da porazi Saobraćajni fakultet na penale. Saobraćajci su tokom sezone bili na visokom nivou, stoga treba ozbiljno računati na momke sa Košutnjaka i ne treba ih otpisati. Ovaj meč se igra u ponedeljak od 17 časova u balonu Sinđelić.

Kompletan raspored:

14.04.2019. – NEDELJA

Fakultet organizacionih nauka – Medicinski fakultet 18h

Utakmica u NEDELJU se odigrava u sali FAKULTETA ZA SPORT I FIZIČKO VASPITANJE na Košutnjaku, ulica Blagoja Parovića 156.

15.04.2019. – PONEDELJAK

Građevinski fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 17h

Utakmica u PONEDELJAK se odigrava u balonu “SINĐELIĆ”, ulica Vojislava Ilića 86.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMašinci brojali do 100 i stigli do polufinala
Naredni tekstKOŠARKA: Rezultati Kupa studenata
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.