RUKOMET: Najava petog i šestog kola lige Univerziteta u Beogradu

383

Ljubitelje studentskog rukometa ovog vikenda očekuje bogat program u okviru lige Univerziteta u Beogradu. Na programu je 10 utakmica u kojima će pretežno na terenima biti rukometaši.  Oni će se sastati u devet mečeva, a jedini susret u ženskoj konkurenciji biće nedeljni okršaj Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Elektrotehničkog fakulteta. Utakmice će se igrati u balonu ,,Sinđelić,” kao i u sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Košutnjaku.  

Finalni dan USSB

 

Večernji program u subotu otvoriće rukometaši Biološkog i Rudarsko-geološkog fakulteta. Njihov duel od 20h  u ,,Sinđeliću” neće imati rezultatski značaj za prolaz, jer su obe ekipe već izgubile šansu da se nađu u nastavku takmičenja. Posle njih, u okviru grupe A, sastaju se rukometaši Fakulteta veterinarske medicine i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje,  a poslednji meč dana odigraće ponovo igrači RGF-a, koji će se suočiti sa kolegama sa Tehnološko-metalurškog fakulteta od 21h. 

Nedeljne utakmice igraće se u sali DIF-a na Košutnjaku. ,,Domaće” rukometašice Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje ugostiće od 18h igračice Elektrotehničkog fakulteta, a potom će na teren i muškarci. Biolozi će odmeriti snage sa TMF-om, a program će zatvoriti rukometaši Mašinskog i Elektrotehničkog fakulteta.  

Kolo se ovaj put završava u ponedeljak. Prvi radni dan nedelje doneće i najveći broj mečeva, četiri, a svi se igraju u muškoj konkurenciji u ,,Sinđeliću.” Prvi će na teren igrači FSFV-a i Ekonomskog fakulteta, a nastavak borbi u grupi A doneće i duel dosadašnjeg lidera Građevinskog fakulteta, koji će protiv Farmaceutskog fakulteta pokušati da se učvrsti na prvoj poziciji i zadrži stopostotni učinak. Nakon njih publiku očekuje derbi kola između prošlogodišnjeg šampiona Fakulteta organizacionih nauka i osvajača bronzane medalje Saobraćajnog fakulteta. Trenutno se FON jednu poziciju bolji na tabeli, ali saobraćajci će sigurno pokušati da im se revanširaju za prošlogodišnji polufinalni poraz. Kolo zatvaraju vicešampioni iz prethodne sezone, igrači Fakulteta političkih nauka koji u utakmici grupe B igraju protiv Pravnog fakulteta. 

Kompletan raspored: 

Subota, 09.03.2019. 

Biološki fakultet – Rudarsko-geološki fakultet (M) 20h
Fakultet veterinarske medicine – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje (M) 21h
Rudarsko-geološki fakultet – Tehnološko-metalurški fakultet (M) 22h 

Utakmice u SUBOTU se odigravaju u balonu “Sinđelić”, ulica Vojislava Ilića 86. 

10.03.2019. – NEDELJA 

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje – Elektrotehnički fakultet (Ž) 18h 
Biološki fakultet – Tehnološko-metalurški fakultet (M) 18:40h .
Mašinski fakultet – Elektrotehnički fakultet (M) 19:20h 

Ove utakmice u NEDELJU se odigravaju u sali FAKULTETA ZA SPORT I FIZIČKO VASPITANJE na Košutnjaku, ulica Blagoja Parovića 156. 

11.03.2019. – PONEDELJAK 

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje – Ekonomski fakultet (M) 14h
Građevinski fakultet – Farmaceutski fakultet (M) 15h 
Fakultet organizacionih nauka – Saobraćajni fakultet (M) 16h .
Fakultet političkih nauka – Pravni fakultet (M) 17h  

Utakmice u PONEDELJAK se odigravaju u balonu “Sinđelić”, ulica Vojislava Ilića 86. 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB