RUKOMET: Najava finalnih mečeva Lige Univerziteta u Beogradu

1081

Rukometna Liga Univerziteta u Beogradu se završava ovog utorka. Na Banjici će se tim FON-a i Građevinskog fakulteta boriti za titulu najboljeg, a o nosiocu bronzane medalje će odlučiti FSFV i Medicinski fakultet.

Finalni dan USSB

 

Prvi meč će biti duel Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Medicinskog fakulteta. FSFV je došao do polufinala pobedivši Saobraćajni fakultet posle penala. Na sledećoj utakmici, međutim, nisu imali sreće budući da je Građevinski pobedio posle izvođenja sedmeraca (26:25, 2:1 u penal-seriji). Medicinski je direktno iz grupe prošao u polufinale pobedivši FPN u direktnom duelu. FON je ipak bio bolji u meču za finale, te medicinarima preostaje da se bore za bronzano odličje. Utakmica će početi u 17.20 u hali SC Banjica.

U finalu se sastaju Fakultet organizacionih nauka i Građevinski fakultet. FON je dvostruki uzastopni šampion, sigurno su igrali tokom čitave sezone. Ne treba, međutim, zapostaviti podatak da im jedini poraz u grupi naneo upravo Građevinski fakultet. Građevinci su posle jako neizvesne utakmice slavili protiv FSFV-a, u utakmici u kojoj su zaostajali i pet golova razlike. FON ima po najmanje dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji, ali se slično može konstatovati i za građevince. Meč počinje u 18.30 u hali Sportskog centra Banjica.

Kompletan raspored

23.04.2019. – UTORAK

Medicinski fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 17.20h

Građevinski fakultet – Fakultet organizacionih nauka 18.30h

Utakmice se odigravaju u hali SC Banjica, ulica Crnotravska 4.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdržan 37. Kup Rektora
Naredni tekstDupla kruna učiteljica!
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.