Rukomet: Finale USSB kupa

467

Rukometaši Saobraćajnog fakulteta i Univerziteta Singidunum danas će se boriti za titulu šampiona USSB kupa. Finale se igra u 16h u hali sportskog centra Voždovac.

Finalni dan USSB

Kup je počeo krajem prošle godine, a obe ekipe pokazale su odličnu uigranost tokom takmičenja. Saobraćajci su na putu do finala pobedili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u četvrtfinalu, a u borbu za titulu ušli su ubedljivo pobedivši ekipu Fakulteta veterinarske medicine. Drugi finalisti, rukometaši Univeriteta Singidunum u četvrtfinalu su pobedili prošlogodišnjeg osvajača kupa, Kriminalističko-policijsku akademiju. Momke sa Singija u finale je odvela pobeda u neizvesnom meču sa Fakultetom organizacionih nauka.

U okviru kupa takmičilo se 14 timova. Ekipa koja odnese pobedu u finalu, u novu sezonu ući će sa titulom koja može biti podstek za dalja takmičenja u ligi.

Napravite pauzu od učenja i dođite da navijate.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNemanja Ćendić: Medalja odbojkaša kao motiv kolegama
Naredni tekstOd Univerzijade do australijskog polufinala
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs