SportIndeks.rs

RTV Studentski Grad i Sportindeks.rs predstavljaju

10289334_838403322839897_1767323617_o

Od petka 9. maja na programu televizije Studentski Grad iz Beograda svake nedelje moći ćete da upoznate ličnosti iz sveta sporta na način na koji to do sada nije bilo moguće. Ovaj program vam, pored ekipe našeg sajta i televizije Studentski Grad, omogućava i Bowling arena Žabac koja se nalazi u hali Pinki u Zemunu.

Da li ste se ikada pitali kako bi se pokazale ličnosti iz sveta sporta na terenu koji im nije najpoznatiji? Koliko dobro kuglaju, igraju bilijar, pikado ili video igrice? Upravo to će, kroz razgovor sa njima, probati da sazna naš novinarski dvojac – Kosara Stevanović i Aleksa Radosavljević.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je naš prvi gost promoter studentsko-sportske humanitarne manifestacije Nastavi tradiciju i proslavljeni odbojkaš naše zemlje Vladimir Grbić. O pomenutoj manifestaciji, koja se održava sledećeg vikenda, ali i o mnogim drugim temama pogledajte sledećeg petka.

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>