RTV Studentski Grad i Sportindeks.rs predstavljaju

98

Od petka 9. maja na programu televizije Studentski Grad iz Beograda svake nedelje moći ćete da upoznate ličnosti iz sveta sporta na način na koji to do sada nije bilo moguće. Ovaj program vam, pored ekipe našeg sajta i televizije Studentski Grad, omogućava i Bowling arena Žabac koja se nalazi u hali Pinki u Zemunu.

Da li ste se ikada pitali kako bi se pokazale ličnosti iz sveta sporta na terenu koji im nije najpoznatiji? Koliko dobro kuglaju, igraju bilijar, pikado ili video igrice? Upravo to će, kroz razgovor sa njima, probati da sazna naš novinarski dvojac – Kosara Stevanović i Aleksa Radosavljević.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je naš prvi gost promoter studentsko-sportske humanitarne manifestacije Nastavi tradiciju i proslavljeni odbojkaš naše zemlje Vladimir Grbić. O pomenutoj manifestaciji, koja se održava sledećeg vikenda, ali i o mnogim drugim temama pogledajte sledećeg petka.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstPraznik rada, sporta i mladosti #BeST2014
Naredni tekstSjajna kombinacija sporta i zabave #BeST2014
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.