Rođendanska proslava na naš način

368

Povodom petog rođendana Sportindeksa u hali Slodes, održana je revijalna futsal utakmica između redakcije portala i najboljih futsalerki beogradskih fakulteta.

U ovom istorijskom duelu sa jedne strane nastupila je redakcija Sportindeksa u mešovitom sastavu, dok su najbolje futsalerke beogradskih fakulteta predstavljale studenkinje sa FON-a, FSFV-a, IKT-a, Fakulteta za bezbednost, Veterinarskog, Medicinskog i Mašinskog fakulteta. Ovim putem im se srdačno zahvaljujemo i obećavamo da ćemo im pružiti priliku za revanš. Iako je rezultat bio u drugom planu, moramo napomenuti da je naša redakcija izašla kao pobednik u ovoj veoma zanimljivoj utakmici. Ako ste se pitali zašto je ova utakmica istorijska – odgovor je vrlo jednostavan. Prvi gol u svojoj svojoj futsal karijeri postigla je Anđelija Milovanović i tako nagovestila da je pred njom bilstava karijera. Takođe, brojni skauti na tribinama u svoje beležnice upisali su i ime Marije Tadić. Golmanka Sportindeksa prikazala je blistavu partiju i sa odbranjenim penalom kandidovala se za igrača utakmice. Međutim, ovaj epitet je ipak ponela bez bilo kakve sumnje, Tijana Krnjaić. Ona je pokazala šta znači požrtvovanost i borba za svoj tim, i da ako treba, rukama će braniti svoj gol, ali neće dopustiti protivniku da postigne pogodak.

Sportindeks je ovim pokazao da pored toga što pravi odlične novinare u svojim redovima poseduje i ogroman fudbalski potencijal. Ko zna možda za pet godina budemo proslavljali neku titulu prvaka…

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstFutsal: rezultati SUUB lige
Naredni tekstKošarka: rezultati SUUB lige
Studiram novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožavam plemenitu igru poznatu kao fudbal od kad znam za sebe. Želja mi je da postanem sportski novinar i da izveštavam sa utakmica Crvene zvezde u Ligi šampiona.