Rezultati: završnica košarke SUUB lige

328

Prethodnog vikenda odigrano je pet utakmica, jedna zaostala četvrtfinalna u ženskoj i polufinalni dueli u obe konkurencije.

Finalni dan USSB

Program je otvorio zaostali meč četvrtfinala u kome su  košarkašice Pravnog fakulteta savladale branioca titule ekipu Fakulteta organizacionih nauka i tako se plasirali u polufinale posle pola decenije. Nastavak donosi dominantnu pobedu košarkašica FSFV-a koje su savladale Poljoprivredni fakultet i rezervisale mesto u velikom finalu. Usledila su dva interesantna polufinalna muška duela u kojima su slavili košarkaši TMF-a i FON-a, a savladali su ekipe Elektrotehničkog odnosno Građevinskog fakulteta. Na kraju su košarkašice Pravnog fakulteta pokušale da naprave još jedan podvig, međutim izgubile su od Mašinskog fakulteta i tako završile svoje putovanje.

Rezultati:

(ž) Pravni fakultet – FON  54:50

(ž) FSFV – Poljoprivredni fakultet 51:33

(m) TMF – ETF 66:53

(m) FON – Građevinski fakultet 78:70

(ž) Pravni fakultet – Mašinski fakultet 51:37

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFUTSAL: Rezultati drugog kola Farmasi kupa
Naredni tekstKošarka: Rezultati drugog vikenda USSB kupa
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.