Radenković kapitenski vodio Ekonomce do pobede

77

Furiozna prva četvrtina Ekonomskog fakulteta bila dovoljna da dođu do još jedne pobede u Univerzitetskoj ligi Niša u košarci. Odlični Radenković i ekipa savladali su Fakultet zaštite na radu rezultatom 36:29 (11:02 03:05 10:10 12:12).

Finalni dan USSB

Već na samom startu utakmice Ekonomci su pokazali dobro uigrana ekipa i da je tim sačinjen od kvalitetnih igrača. Silovitim startom i odličnim šutem za 2 poena ubedljivo su dobili prvu četvrtinu rezultatom 11:02.

U drugoj četvrtini videli smo bolju igru u odbrani Zaštitara i dosta promašaja na obe strane pa je rezultat prvog poluvremena bio 14:07. U drugom poluvremenu videli smo pravu rovosku bitku, borbu za svaki svaku loptu, dobar šut i jedne i druge ekipe za 3 poena. Ekonomci 3/3, a FZNR 3/4. Do kraja se igralo poen za poen, ali je ipak presudila prva četvrtina. Najefikasniji kod Ekonomaca bio je kapiten Radenković sa 10 poena, a kod Zaštitara Ristić sa 8 postignutih poena.

“Zadovoljan sam što smo pobedili, bio je gust meč, nije trebalo da dozvolimo pad u igri. Trudićemo se da ostvarujemo pobede i u narednom periodu”, izjavio je Radenković.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSedmorka doktora jača od Mašinaca
Naredni tekstVisoka škola za I.K.T. sigurna protiv Bezbednosti
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Malo je reći da me sport zanima. Trenirao sam fudbal više od osam godina. Voleo bih da mi Sportindeks bude stepenik bliže ka Areni ili Sport klubu, a ujedno želim i da pomognem u promovisanju studentskog sporta Niša. KONTAKT: pedjamilenkovic77@gmail.com