Prvo kolo futsal lige Univerziteta u Beogradu na programu za vikend

993

Futsal liga Univerziteta u Beogradu u organizaciji Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu počinje predstojećeg vikenda.

Finalni dan USSB

Učešće je uzelo 24 ekipe u muškoj konkurenciji i pet ekipa u konkurenciji devojaka. Prvog takmičarskog vikenda na programu će biti osam utakmica.

Prvo će na teren izaći futsalerke. Devojke sa Elektrotehničkog fakulteta imaće težak zadatak u prvom kolu jer će za protivnice imati trećeplasiranu ekipu prošlogodišnjeg šampionata – Rudarsko geološki fakultet. Utakmica je na programu u subotu od 18 časova. U konkurenciji momaka sezonu otvara meč između Šumarskog fakulteta i Filozofskog fakulteta. Šumari su prošle sezone odigrali veoma dobro u završnici grupne faze, ali nisu uspeli da izbore plasman u četvrtfinale. Međutim, ukoliko ponove igru kao iz poslednja dva kola prošlogodišnjeg takmičenja nesumnjivo će predstavljati veoma neugodnog protivnika za sve ekipe. Polufinalisti iz sezone 2017/2018. futsaleri Ekonomskog fakulteta prvu utakmicu će odigrati u nedelju, a za protivnika će imati ekipu  Filološkog fakulteta. Futsaleri Mašinskog fakulteta ove sezone pokušaće da naprave iskorak u odnosu na prethodne dve godine kada su takmičenje završavali u četvrtfinalu. Oni će se u prvom kolu, u nedelju od 19 časova, igrati protiv kolega sa Farmaceutskog fakulteta.

Titulu u muškoj konkurenciji brani Pravni fakultet, koji će i ove sezone biti glavni pretendent na tron, dok u konkurenciji devojaka nećemo videti dvostrukog šampiona Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, tako da će epitet glavnog favorita pripasti Fakultetu organizacionih nauka koji je slobodan u prvom kolu.

KOMPLETAN RASPORED:

SUBOTA 27.10.2018.

18:00 (Ž) Elektrotehnički fakultet – Rudarsko geološki fakultet
20:00 (M) Filozofski fakultet – Šumarski fakultet
21:00 (M) Elektrotehnički fakultet – FASPER

Utakmice se igraju u SC Rakovica.

NEDELJA 28.10.2018.

18:00 (M) Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Fakultet bezbednosti
19:00 (Ž) Medicinski fakultet – Tehnološko metalurški fakultet
20:00 (M) Tehnološko metalurški fakultet – Učiteljski fakultet
21:00 (M) Ekonomski fakultet – Filološki fakultet

Utakmice se igraju u SC Sinđelić.

NEDELJA 28.10.2018.

19:00 (M) Mašinski fakultet – Farmaceutski fakultet

Utakmica se igra u SC Rakovica.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPočinje USSB futsal liga
Naredni tekstSaobraćajni fakultet ostvario prvu pobedu!
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.