Prvi srpski maraton kod kuće čeka na vas!

458

Pauzu u periodu pandemije virusa iskoristio je Univerzitetski sportski savez Beograda kako bi proširio svoj tim, te su tako potpisali sporazum o saradnji sa Trinity Diets.

Finalni dan USSB

 

Online platforma Trinity Diets okuplja stručnjake iz oblasti fizičke pripreme, dijetike, psihologije i biohemije, kako bi svojim korisnicima obezbedili sadržaj za unapređenje fizičke, fiziološke i psihičke dobrobiti. Tim koji radi na projketu Trinity Diets, uzimajući u obzir novonastalu zdravstvenu situaciju na globalnom nivou, odlučio je da do kraja vanrednog stanja u našoj zemlji omogući besplatan sadržaj za svoje korisnike.

Takođe, kreiran je i projekat Trinity Diets Marathome – Home Marathone, prvi srpski maraton kod kuće. Online projekat će se održati u subotu 02. maja od 11 časova, a cilj je da okupi što veći broj ljudi sa idejom fizičke aktivnosti, socijalizacije i širenja dobre energije. Svako može da se prijavi, jer je učešće besplatno! Više informacija možete pronaći na Marathome flajer 1.

Ovim putem vas pozivamo da se priključite projektu gde ćemo pokazati da nas zabrana okupljanja i kretanja napolju neće sprečiti da se okupimo online!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB