Projekat PRODUCE počeo sastankom u Ljubljani

397

Evropska asocijacija univerzitetskog sporta (EUSA) i glavni grad Slovenije bili su domaćini prvog sastanka projekta PRODUCE koji se finansira od strane Evropske komisije, a čiji će deo biti i Sportindeks.

Finalni dan USSB

Projekat PRODUCE tiče se unapređenja rada sa mladim sportskim novinarima na velikim takmičenjima i čast nam je što Sportindeks prepoznat kao jedna od organizacija koji svojim radom umnogome doprinosi upravo razvoju mladih novinara, što smo odabrani da budemo deo pomenutog projekta i detaljnije predstavimo rad naše organizacije.

Zajedno sam predstavnicima Evropske asocijacije sportskih novinara (AIPS Europe), karate kluba Hrvatski dragovoljac, Univerzitetskog sportskog saveza Poznanja (AZS Poznanj) i pomenute EUSA-e, članovi Sportindeksa Nenad Ružić i Ana Vlaški bili su na sastancima na kojima su definisani ciljevi i aktivnosti u narednom periodu i unapred se radujemo budućim obavezama u cilju unapređenja rada sa mladim sportskim novinarima.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstETF nadigrao Biološki fakultet
Naredni tekstKuća slavnih studentskog sporta poklon za 100 godina postojanja
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi