Prof .dr Dejan Madić novi predsednik USSS

2490

Na redovnoj skupštini Univerzitetskog sportska saveza Srbije smenjen je aktuelni predsednik dr Siniša Jasnić i na njegovo mesto, odlukom članova, postavljen je dekan Fakulteta za sport Univerziteta u Novom Sadu i predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Novog Sada prof. dr Dejan Madić.

Finalni dan USSB

Iako je USSS obavestio javnost da se skupština, zakazana na današnji dan otkazuje, 13 od 15 članova održalo je istu i na njoj raspravljalo o poverenju predsedniku, donelo jednoglasnu odluku o razrešenju i na mesto predsednika postavilo prof. dr Dejana Madića.

Za nove članove Nadzornog odbora USSS izabrani su profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladimir Vuletić, diplomirani pravnik Milorad Nikolić i advokat Stevan Kostić.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFUTSAL: Rezultati odigranih mečeva u okviru SUUB lige
Naredni tekstRukomet USSB: Najava četvrtog vikenda
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.