Prof .dr Dejan Madić novi predsednik USSS

1761

Na redovnoj skupštini Univerzitetskog sportska saveza Srbije smenjen je aktuelni predsednik dr Siniša Jasnić i na njegovo mesto, odlukom članova, postavljen je dekan Fakulteta za sport Univerziteta u Novom Sadu i predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Novog Sada prof. dr Dejan Madić.

Iako je USSS obavestio javnost da se skupština, zakazana na današnji dan otkazuje, 13 od 15 članova održalo je istu i na njoj raspravljalo o poverenju predsedniku, donelo jednoglasnu odluku o razrešenju i na mesto predsednika postavilo prof. dr Dejana Madića.

Za nove članove Nadzornog odbora USSS izabrani su profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladimir Vuletić, diplomirani pravnik Milorad Nikolić i advokat Stevan Kostić.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstFUTSAL: Rezultati odigranih mečeva u okviru SUUB lige
Naredni tekstRukomet USSB: Najava četvrtog vikenda
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.