PRIJAVI SE ZA „3X3 DUNK SHOP“ STUDENTSKU LIGU U BASKETU!

1882

Početak novog semestra studentskog sporta pravo je vreme za iznenađenja i nove sportove za studente i studentkinje. Čast nam je da vam predstavimo prvu ligu studenata i studentkinja u basketu 3×3 koju organizuje Univerzitetski sportski savez Beograda u saradnji sa Dunk shop prodavnicama.

Finalni dan USSB

Liga koja nosi naziv „3×3 Dunk shop liga“ startuje 23. februara i ovom prilikom pozivamo sve sve studente i studentkinje koji studiraju na teritoriji grada Beograda. Svaki fakultet, akademija, visoka skola, privatni fakultet ili dom mogu prijaviti neograničen broj ekipa.

Univerzitetski sportski savez Beograda do sada je organizovao dva turnira i tokom lige očekujte novine kojima želimo da nivo organizacije podignemo na nivo najprestižnijih 3×3 turnira u Srbiji i svetu. Sve utakmice pratiće detaljna statistika, a moramo da napomenemo i bogat nagradni fond. Generalni sponzor lige, prodavnice „DUNK SHOP“, obezbedio je nagrade za najbolje ekipe i pojedince (MVP, najbolji strelac).

Rok za prijavu ekipa je 19. februar. Sve informacije o detaljima i propozicijama lige možete dobiti na broj telefona 065/9022376, Ljubomir Marković.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON šampion Omladinske lige Beograda!
Naredni tekstDejana Bačko svetska prvakinja u paratekvondu
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.