Pravnici obezbedili polufinale

836

Futsaleri Pravnog fakulteta pobedili su ekipu Geografskog fakulteta rezultatom 7:3 (4:1) u okviru lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda ina taj način obezbedili polufinale. Najefikasniji na meču bio je Ristanović sa postignuta tri gola.

Finalni dan USSB

Ristanović je u uvodnim minutima meča doneo prednost pravnicima (1:0). Pravnici su imali dosta šuteva ka golu Geografskog fakulteta, a najviše se istakao šut Vićića koji je svojoj ekipi obezbedio još veću prednost (2:0). Ristanovićevim drugim golom pravnici su poveli sa 3:0, te su geografi reagovali tajm-autom.  U šesnaestom minutu posle brzog izvođenja lopte iz auta, Alijagić je proigrao Novčića koje je iskoristio nepažnju protivnika i smanjio prednost pravnika (3:1), ali je već u sledećem minutu Panić je zatresao gol geografa, pa je rezultat na poluvremenu bio 4:1 u korist pravnika.


Sastavi timova
Pravni fakultet

Geografski fakultet

17 Veselčić Igor 9 Novčić Dejan
1 Erić Zdravko 14 Alijagić Ervin
20 Vićić Nikola 31 Šobot Miloš
8 Ristanović Jovan 22 Sretenović Rade
7 Minić Filip Milić MIljan
9 Nestorović Ivan 5 Ristić Nemanja
11 Fric Aleksandar 99 Kostić Aleksandar
4 Radović Ognjen
22 Lazić Marko
45 Panić Dušan
99 Bojić David
14 Pajčin Strahinja
Drugo poluvreme počelo je nizom šansi sa obe strane, a prvi je svoj šut ka golu uspešno realizovao Vićić (5:1). Geografi su igrali oštrije u napadu, pa je nakon asistencije Novčića Šobot zatresao mrežu pravnika u trinaestom minutu (5:2), a već u sledećem nepažnju protivnika opet je kaznio Šobot i smanjio prenost protivnika (5:3). Pravnici su opet pripretili u šesnaestom minutu igre golom Panića, a tačku na ovaj meč stavio je Ristanovic golom u poslednjem minutu ovog susreta (7:3).

Kapiten Geografskog fakulteta Dejan Novčić čestitao je protivnicima na pobedi i poželeo sve najbolje u daljem toku takmičenja. ,,Imali smo velike ambicije, ali su nas nažalost povrede igrača sprečile da uradimo nešto više ”, dodao je Novčić.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON preokretom do trijumfa
Naredni tekstVojnici prvi finalisti!
Student sam prve godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Sport je oduvek u mom životu zauzimao bitno mesto, pa se tako rodila želja da postanem sportski novinar. Odbojku sam trenirala 9 godina, a sada radim i kao pomoćni trener.