PRAVNICE PRESUDILE FARMACIJI

66

Prvu  žensku rukometnu utakmicu  u nedelju, odigrale su ekipe iz grupe A, Farmaceutski fakultet i Pravni fakultet. Kao pobednik iz ovog duela izašao Pravni fakultet, koji je prve bodove osvojio rezultatom  13:11.FARMAPRAVSPIS

Finalni dan USSB

Opuštenije u meč su ušle devojke sa Farmacije. Igrale su čvrstu odbranu, na ivici isključenja , a dokaz za to su i dva žuta kartona i jedno isključenje. Farmacija je organizovano igrala napade, dok su Pravnice imale nekoliko promašaja. I pored grešaka koje su pravile, rukometašice Pravnog su bile u korak sa devojka Farmaceutskog fakulteta. Ono što je presudili prvo poluvreme u korist rukometašica farmacije jeste dobra odbrana, pa se na odmor otišlo rezultatom 8:4.

U drugom delu Pravnice su najavile pravu borbu. Serijom od 4:0, rukometašice Pravnog fakulteta izjednačile su rezultat i takvom igrom izbacile  su iz ritma devojke sa farmacije. Rukometašice Farmaceutskog fakulteta nisu bile ni izbliza ona ekipa iz prvog dela. Disciplinovanu igru iz prvog poluvremena sada su zamenile jako lošom igrom u napadu i u odbrani. U želji da dođu do golova, brzopleto su organizovale napade, a sve to iznudilo je  i znatan broj izgubljenih lopti i promašaja.

Napetost se osetila pri rezultatu 12:11  za Pravni, ali rukometašice farmacije nisu mogle ništa da urade u svoju korist. Konačan rezultat bio je 13:11, i devojke sa Pravnog fakulteta zabeležile su prvu pobedu u sezoni.

Sjajnom igrom u ekipi Pravnog fakulteta istakla se  Jelena Stekić, koja je za svoj tim postigla 4 gola, a Ivana Lutovac bila je najkorisnija u sastavu Farmaceutskog fakulteta sa 5 datih pogodaka.

Dejana Popović

FARMAPRAVSTAT

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB