Pravni nadigrao KPA

203

Aktuelne šampionke Prve studentske lige, odbojkašice Pravnog fakulteta zabeležile su drugu pobedu ove sezone, a ovoga puta su bile bolje od Kriminalističko-policijske akademije. Rezultat je bio 2:0, po setovima 25:16 i 25:21.

Statistika
Finalni dan USSB

Pravni fakultet

KPA

Poeni iz napada

25

26

Poeni iz bloka

1

As servisi

6

6

Servis greške

1

4

Greške iz igre

4

14

Iako su igračice KPA bolje počele meč i povele sa 4:0, ekipa Pravnog dobrim servisima Katićeve i poenima Misojičićeve dolazi do preokreta (8:4). Potpuno su preuzele primat odbojkašice Pravnog i bile su dominantne u napadu, dok je tim KPA pravio dosta grešaka u tom segmentu igre. Jedina raspoložena za igru kod policajki bila je u tim trenucima Strmka, koja nije mogla značajnije da doprinese svom timu protiv raspoloženih pravnica. Ekipa Pravnog je povećavala svoju prednost kako je set odmicao i na kraju došla do +9.

kpa

Nastavile su pravnice u istom ritmu i naredni set. Sigurnom igrom došle su već na startu do osetnije prednosti  (8:4). Početak seta obeležila je i povreda Vukovićeve, kapitena KPA, koja je posle kraće pauze skupila hrabrost i vratila se u igru, pa je utakmica nastavljena. Napadima sa strana ekipa Pravnog uvećavala je  svoju prednost i u završnisu ušla sa šest poena više (20:14). Ipak, nisu odustajale ni policajke, pa koriste pad u igri rivalki i prilaze na poen zaostatka (22:21). Nisu, međutim, odbojkašice Pravnog fakulteta dozvolile da dođe do preokreta. Ponovo je Katićeva bila sigurna na servisu, a Misojičić i Stanišić precizne u napadu, pa Pravni osvaja i drugi set.

Sastavi timova
Pravni fakultet Kriminalističko-policijska akademija
2 Čolić V. 4 Stanković D.
3 Misojčić D. 5 Erić M.
5 Katić N. 7 Basta B.
6 Stjepanović A. 8 Strmka J.
7 Gnječ L. (libero 2) 9 Rudić R.
8 Stanišić T. (kapiten) 10 Vuković I. (kapiten)
11 Mutavdžić M.
17 Dimitrijević M. (libero 1)
18 Bojović T.

Najviše poena pravnicama su donele Misojičićeva i Stanišićeva, po 7. U ekipi KPA najefikasnija bila Strmak sa, takođe, 7 poena, dok je Rudić upisala 6.

Pravnom fakultetu ovo je bila druga pobeda, dok je tim KPA pretrpeo drugi poraz.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstGrađevinci zabetonirali “Inspektore”
Naredni tekstFilološki se revanširao Pravnom
Studentkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Ljubitelj je svih sportskih disciplina, ali odbojku smatra najlepšom. Želela bi da jednog dana izveštava sa Olimpijskih igara. Mail: ivana.salapura@sportindeks.rs.Moji tekstovi