Pravni i Ekonomski za prvu titulu SUUB lige

289

Prvi put osnovana liga Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu, 22. maja dobiće šampiona u futsalu. Od 18 časova na terenu hale IMR u Rakovici snage će odmeriti futsaleri Pravnog i Ekonomskog fakulteta.

Finalni dan USSB

Na putu do finala lige, igrači Pravnog fakulteta su grupnu fazu završili na prvom mestu, sa skorom devet pobeda i jednim nerešenim rezultatom, a zatim u četvrtfinalu savladali Saobraćajni fakultet, 4:0. Identičnim rezultatom su trijumfovali i protiv tima Elektrotehničkog fakulteta, u polufinalu. Do poslednjeg meča u ovoj sezoni, njihova  gol razlika iznosi plus 54. Na drugoj strani, ekonomisti su sa istim skorom završili grupnu fazu i takođe bili na prvom mestu u drugoj grupi. U četvrtfinalu su pobedili tim Mašinskog fakulteta dok su u polufinalu na penale trijumfovali protiv Građevinskog fakulteta, kasnije trećeplasirane ekipe.

Pravni fakultet će u ovom meču odluke imati na svojoj strani, pored uigranog tima i dvojicu reprezentativaca, Petrova i Matijevića, šampiona Srbije sa Ekonomcem. Naspram njih, biće igrači, koji su se uigravali u Ekonomistu, predvođeni iskusnim golmanom Atanaskovićem i brzonogim golgeterom Jovovićem.

Pravnici u ovo finale ulaze sa titulom nedavno završenog BEST-a, dok su ekonomisti na pomenutom turniru došli do trećeg mesta. U meču dve prvoplasirane ekipe iz grupne faze, ostaje nam finale, a naslov prvog šampiona lige Studentskog udruženja Univerziteta u Beogradu, saznaćemo posle 19 časova. Podržite svoje kolege u istorijskom meču.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPravnici u finalu lige SUUB-a
Naredni tekstFutsal (ž): Ko će postati šampion?
Studentkinja sam novinarstva. Zelja i cilj su mi izvestavanja sa kosarkaskih i vaterpolo utakmica, a san mi je Novogodisnja turneja cetiri skakaonice.