Pravni i dalje u igri!

243

U utakmici Prve ženske odbojkaške lige, odigranoj u nedelju na Fakultetu sporta spočetkom u 18.45 h, između Pravnog I Farmaceutskog fakulteta, Pravnice su slavile ubedljivom pobedom od 2:0 u setovima(25:13 i 25:21).

Finalni dan USSB

 

Pravni fakultet

Farmaceutski fakultet

1 Tara Ristić  1 Jelena Krstić
2 Nina Kriljanin  4 Katarina Gurzulov
3 Danica Milojević  5 Milica Vasić
  4 Bojana Bojanić  6 Kristina Bojović
5 Aleksandra Veljić  7 Anđelka Teovanović
6 Milica Vujović  8 Katarina Bogićević
7 Andrea Arsić  10 Dejana Koprivica
8 Teodora Stanišić  12 Dragana Ušljebrka
9 Sara Avdalović  13 Natalija Atlija
 11 Nevena Katić
 12 Milica Mutavdžić
 14 Aleksandra Stjepanović

 

Pravni fakultet

Farmaceutski fakultet

Poeniiznapada

28

17

Poeniizbloka

4

3

As servisi

1

0

Servisgreške

4

3

Greškeizigre

10

14

 

Prvi set devojke Pravnog fakulteta završile su rutinski I ubedljivo. Pravnice su odigrale perfektno, nisu imale nijednu grešku iz napada, dok su Farmaceutkinje imale čak 9 grešaka. U napadu timovi su bili izjednačeni. U ekipi Pravnog fakulteta najefikasnije su bile Teodora Stanišić sa 4 poena I Milica Vujović sa 3 osvojena poena iz napada, a od Fakmaceutkinja Anđelka Teovanović sa 4 poena I Dragana Ušljebrka sa 3 poena. Ali ogromna razlika u greškama dovela je do pozitivnog ishoda prvog seta za Pravni fakultet.

Drugi set bio je neizvesniji. Pravni fakultet napravio je 10 grešaka, duplo više od igračica Farmacije, ali su Pravnice bile uspešnije u napadu, osvojile su 16 poena , od čega je polovinu poena osvojila Teodora Stanišić. Devojke s Farmacije osvojile su u napadu svega 6 poena, a s Pravnicama su bile izjednačene u servis greškama (2) I blokovima. Još jednom se potvrdilo pravilo da u ženskoj odbojci pobeđuje ona ekipa koja napravi manje grešaka.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFASPER odigrao za sve pare!
Naredni tekstFON je i dalje daleko od FPN-a
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.