Poznati četvrtfinalisti košarkaške i odbojkaške lige

126
U četvrtfinale Univerzitetske lige Niša u košarci plasirale su se ekipe Singidunuma i Medicinskog fakulteta. U narednu etapu takmičenja za odbokaše ušle su selekcije Ekonomskog fakulteta i Fakulteta zaštite na radu.

U utakmicama osmine finala u košarci Singidunum je savladao Mašinski u napetoj borbi. Ekipa Singidunuma odnela je pobedu sa samo 4 poena razlike, rezultatom 54:50. Današnji duel Medicinskog fakulteta i Fakulteta zaštite na radu odlučio je drugog četvrtfinalistu. Medicinski je bio bolji od selekcije FZNR-a, pobedivši rezultatom 54:37 zakazali su duel sa ekipom Pravnog fakulteta.
Ekonomski i Singidunum sastaju se sutra u 18 sati na terenima OŠ “Mika Antić”, a potom “nastupaju” ekipe Pravnog i Medicinskog.
 

Finalni dan USSB

Poznate su i odbojkaške ekipe koje u četvrtfinalu nastavljaju borbu za trofej. Ekonomski je osvojio oba seta u meču protiv Mašinskog, te će izaći na crtu ekipi Pravnog fakulteta. Selekcija FZNR-a danas je savladala ekipu GAF-a sa 2:0 u setovima, te je tako obezbedila sebi  mesto u daljem takmičenju. Četvrtfinale odbojke igra se u petak u maloj sali SC “Čair” od 20 sati.
 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB