Postanite deo redakcije sajta Sportindeks!

181

Postanite deo redakcije prvog studentskog sportskog sajta koji ima za cilj da kroz pružanje relevantne prakse u oblasti (sportskog) novinarstva i razgovore sa iskusnijim kolegama pomogne obrazovanju (sportskih) novinara, komentatora i voditelja.

Finalni dan USSB

Sajt Sportindeks uspeva da kroz stavljanje akcenta na akademski uspeh priprema svoje novinare za ono što ih čeka nakon fakulteta. U saradnji sa najtiražnijim sportskim listom Sportskim žurnalom i redakcijom najčitanijeg sportskog sajta B92 naši novinari dobijaju savete i smernice za dalji rad.

Ako ste student Univerziteta u Beogradu ili Univerziteta u Novom Sadu i ako vas interesuje (sportsko) novinarstvo pošaljite svoju kratku biografiju na nenad.ruzic@sportindeks.rs. Poželjno je da zainteresovani za beogradsku redakciju budu studenti prve godine. 

Konkurs je otvoren do petka, 7. marta. Sportski pozdrav!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPočinje takmičenje u drugoj futsal ligi
Naredni tekstTuristi pregazili Filološki
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.