Posle velike borbe Singidunum savladao Biološki

174

U utakmici drugog kola Druge univerzitetske lige u odbojci ekipa Univerziteta Singidunum savladala je ekipu Biološkog fakulteta rezultatom 3:1 (po setovima 25:8, 23:25, 15:10).

Finalni dan USSB

U prvom setu odbojkašice Singidunuma su bile mnogo nadmoćnije od rivalki. Postigle su mnogo poena iz napada i od starta su napravile veliku razliku. Posle osmog poena za Singidunum, devojke sa Biološkog, koje su postigle tek jedan poen, zatražile su tajm-aut.  Posle prvog tajm-auta, Singidunum je nastavio seriju postigavši još tri poena. Usledio je i drugi tajm-aut, posle kog su odbojkašice Biološkog probale da se vrate u igru. Međutim, razlika je bila nedostižna i prvi set je prošao u znaku dominacije Singidunuma.

Statistika
Biološki fakultet Univerzitet Singidunum
Poeni iz napada 13 27
Poeni iz bloka 2 3
As servisi 6 5
Servis greške 4 3
Greške iz igre 13 11

U drugom setu, odnos snaga se izmenio. Ekipa Biološkog fakulteta se razigrala i odličnim servisom se podigla iz mrtvih. Međutim, devojke sa Singidunuma se nisu predavale. Vraćale su svaki poen. Drugi set je bio vrlo neizvestan, nijanse su odlučivale, ekipe su bile ravnopravne. Na kraju, devojke sa Biološkog su uspele da osvoje drugi set.

Posle velike borbe, ušlo se u treći set. Singidunum je žestoko krenuo i odmah napravio seriju od tri poena. Odbojkašice Biološkog su se borile i probale da uzvrate istom merom. Greške u igri su ih ipak koštale ovog meča i nisu uspele da sustignu Singidunum. Treći set je pripao timu Singidunuma koji je u ovoj napetoj utakmici izvojevao pobedu.

U ekipi Singidunuma, posebno se istakla Perošević T. koja je svom timu donela 12 poena.
Sa druge strane, u timu Biološkog fakulteta najzapaženija bile su Pešut A. sa šest poena i Obradović T. koja je postigla četiri asa.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstČetiri šuta za 10.000 dolara
Naredni tekstKošarkaši Vojne prejaki za filozofe
Studiram italijanski, bavim se glumom već 12 godina. San mi je da radim u informativnoj ili sportskoj redakciji. Omiljeni sportovi su mi atletika i zimski sportovi zbog velikog broja raznovrsnih disciplina.