Poljoprivreda ubedljiva protiv bogoslovije

263

Futsaleri Poljoprivrednog fakulteta su u okviru Lige Univerziteta u Beogradu savladali tim Bogoslovskog fakulteta ubedljivim rezultatom 6:2  (1:1). Svoju najbolju igru poljoprivrednici su pokazali u drugom poluvremenu, kada su i došli do značajne razlike, a najzaslužniji za to bio je Andrija Crnadak koji je za svoju ekipu postigao tri gola.

Finalni dan USSB

 

Od samog početku utakmice igrači Poljoprivrede su igrali čvrsto, kako u odbrani tako i u napadu. U prvoj akciji na meču  kombinovali su Orović i Tomić koji je asistirao Simčeviću  za prvu priliku na utakmici. Golman bogoslovije je  uspeo da odbrani Simčevičev šut u donji levi ugao. Iz toga je protivnička ekipa povela napad na protivnikov gol. Jokić i Bošnjak su ubrzo stvorili novu šansu za pogodak PBF-a, ali je lopta ipak završila u autu. Neizvesnost u prvom poluvremenu prekinuli su poljoprivrednici prvim golom Tomića u šestom minutu.  Pogodak protivnika  je naveo ekipu PBF-a da agresivnije igra i više se trudi da izjednači rezultat. Čvrsta odbrana se igrala na obe strane, a nakon promašaja Jokića i Velimirovića, u desetom minutu Ćirić postiže gol i izjednačava rezultat. Nakon  narednog  napada poljoprivrede, Ćirić  dobija žuti karton zbog prekršaja. PBF-a to nije obeshrabrilo pa je Ćirić u 15. minutu imao priliku za pogodak, šutirao je u donji desni ugao, međutim golman poljoprivrede je uspešno odbranio taj šut. Posle toga, usledila je još jedna šansa za igrače PBF-a koja je opet bila neuspešna. Petrović je pred sam kraj dobio žuti karton, a ni njegova ekipa do kraja prvog poluvremena nije uspela da pređe u vođstvo .Nakon prvog tajm-auta, poljoprivrednici su se na teren vratili odlučniji, ali do kraja prvog dela rezultat  je ostao nepromenjen, 1:1.

Sastavi timova
Poljoprivredni fakultet PBF
N. Bićanin G. Milanović
N. Simović. D. Milić
S. Tomić D. Bošnjak
A.    Crnadak M. Velimirović
A.    Petrović S. Tabak
M.Orović A. Jokić
M. Banjac L. Jokić
J. Ćirić
Poljoprivredni je u prvim  minutima drugog poluvremena kontrolisao igru, a u 21. minutu Crnadak je na asistenciju Tomića  doneo prednost svojoj ekipi (2:1). PBF je imao par šansi koje su bile neuspešne, a samo dva minuta kasnije Crnadak je postigao novi pogdak za svoj tim i time povećava rezultat na 3:1. Futsaleri PBF-a su u par narednih napada došli do novih šansi, koje nisu iskoristili. Niz neuspeli pokušaja  i jedne i druge ekipe prekinuo je Tomić  pogotkom u 25. minutu. Tomićev pogodak i povećanje prednosti Poljoprivrednog fakulteta podstakao je protivnike na agresivnju igru.   Ekipa poljoprivrede se povukla, na kratko  i prepustila inicijativu ekipi PBF-a. Poljoprivrednici  su iskoristili grešku protivnika i u 27. minutu utakmice, Banjac je postigao peti gol za svoju ekipu šutem iskosa (5:1). PBF nije odustao i napadao je do poslednjeg minuta. Crnadak  je u 37. minutu iskoristio šansu i postigao poslednji gol za svoju ekipu te večeri (6:1). Dva minuta  pre kraja utakmice, igrači PBF-a zaobišli su igrače poljoprivede i postigli drugi gol (6:2). Iako su pred sam kraj PBF-ovci učvrstili svoju igru, to nije bilo dovoljno. Futsaleri  Poljoprivrednog fakulteta su slavili ubedljivu pobedu rezultatom 6:2.

Po završetku meča futsaler  pobedničke ekipe Andrija Crnadak je izjavio da njegov tim očekuje prvo mesto u grupi. “Utakmica je bila teška, bilo je izjednačeno, ali rešili smo je već u prvim minutima drugog poluvremena, posle smo stekli veliku prednost i završilo se dobro”, rekao je Crnadak.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB