Policajke ubedljivo do prvih bodova

169

Odbojkašice Kriminalističko-policijske akademije ostvarile su pobedu u svom prvom nastupu u ovogodišnjoj Univerzitetskoj ligi. Pobeđena je ekipa Visoke škole za informacione i komunikacione tehnologije, a rezultat je bio 2:0 (25:12, 25:9).

Finalni dan USSB

U prvom setu uigranije odbojkašice KPA nadigrale su protivnice u svim elementima igre. U igri ekipe IKT-a nije funkcionsao prijem što je rezultiralo slabom realizacijom napada. Sve to dovelo je do ubedljivog vođstva Policajki koje ovaj set osvajaju rezultatom 25:12.

Kriminalističko-policijska akademija

Visoka IKT škola

1 Anđelković  1 Jovanov
3 Vuković M.  3 Prijović
 4 Kolarov  4 Marković
 5 Cvijetić  5 Stanaćev
 6 Slavković  7 Stojanović
7 Basta  9 Mitrović
8 Stanković  13 Petković
 10 Vuković I.

Drugi set počeo je ujednačenijom igrom, neznatna prednost od poen-dva postojala je do rezultata 7:6 za ekipu KPA. Od tog trenutka KPA podiže nivo svoje igre i pravi seriju od 4:0. Dok su sa druge strane odbojkašice Visoke IKT škole ponovo počele da greše, prijem je bio pomeren pa su lopte iz napada najčešće završavale u mreži ili autu. Kako je set odmicao prednost Policajki je bivala sve veća, nizali su se poeni na konto ekipe KPA i Stankovićeva asom stavlja tačku na ovaj meč. Rezultat u drugom setu je bio 25:9.
Stiče se utisak da je rezultat zavisio od igre samo jedne ekipe, i to ekipe KPA. Svojom dobrom igrom su osvajale poene iz napada, a dobrim servisima poremetile stabilnost u igri protivnika. Nisu mnogo ni grešile, pa ni na taj način nisu prepustile protivnicama veliki broj poena.

Na kraju utakmice Ana Anđelković, libero ekipe Kriminalističko-policijske akademije, bila je i više nego zadovoljna učinkom svog tima:
„Prvi put igramo utakmicu za ovu ligu sa Univerzitetom i smatramo da zaslužujemo da pređemo u viši rang zato što mislimo da imamo kvaliteta. Utakmica kao utakmica je dobro prošla, što rezultat sam govori.“

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMedicinari upisali prvu pobedu
Naredni tekstFarmaceutkinje bez dobitne formule
Studentkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Ljubitelj je svih sportskih disciplina, ali odbojku smatra najlepšom. Želela bi da jednog dana izveštava sa Olimpijskih igara. Mail: ivana.salapura@sportindeks.rs.Moji tekstovi