SportIndeks.rs

Pohod na zlato počinje od Đenove!

20447369_10155411613931855_87195483_o

Univerzitet u Kragujevcu nastavio je sigurnim koracima pohod na treće uzastopno zlato na Evropskom Univeryitetskom prvenstvu u basketu 3×3. Drugog dana takmičenja savladani su momci iz Varaždina i iz Turske, a u četvrtfinalu igraju protiv Đenove.

Drugi dan momci iz Kragujevca mogli su iskorisiti za odmor pošto su utakmice igrali tek kasno popodne. Prva utakmica, protiv Varaždinaca, bio je njihov debi na glavnom terenu na splitskoj Rivi i naši igrači su odigrali perfektan meč. Odmah nakon njega morali su da se vrate na teren broj dva kako bi odigrali i poslednju utakmicu u grupi protiv momaka iz Turske i overili prvo mesto u grupi.

Današnji dan naša ekipa počinje tačno u podne kada igraju protiv basketaša sa Univerziteta u Đenovi koji su u doigravanju bili bolji od ekipe iz Crne Gore 10:8.

“Maksimalno ozbiljno smo shvatili dva današnja meča i vodili prevashodno računa da se ne povredimo i zdravi dočekamo poslednji dan takmičenja. Ekipa Đenove sa kojom ćemo igrati sutra pokazala je da je jako agresivna, ali da su u napadu dosta ograničeni što bismo morali da iskoristimo. Verujem da ćemo lako izaći na kraj sa njima” – uveren je kapiten Univerziteta u Kragujevcu Ivan Nedeljković.

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>