Pohod na zlato počinje od Đenove!

173

Univerzitet u Kragujevcu nastavio je sigurnim koracima pohod na treće uzastopno zlato na Evropskom Univeryitetskom prvenstvu u basketu 3×3. Drugog dana takmičenja savladani su momci iz Varaždina i iz Turske, a u četvrtfinalu igraju protiv Đenove.

Finalni dan USSB

Drugi dan momci iz Kragujevca mogli su iskorisiti za odmor pošto su utakmice igrali tek kasno popodne. Prva utakmica, protiv Varaždinaca, bio je njihov debi na glavnom terenu na splitskoj Rivi i naši igrači su odigrali perfektan meč. Odmah nakon njega morali su da se vrate na teren broj dva kako bi odigrali i poslednju utakmicu u grupi protiv momaka iz Turske i overili prvo mesto u grupi.

Današnji dan naša ekipa počinje tačno u podne kada igraju protiv basketaša sa Univerziteta u Đenovi koji su u doigravanju bili bolji od ekipe iz Crne Gore 10:8.

“Maksimalno ozbiljno smo shvatili dva današnja meča i vodili prevashodno računa da se ne povredimo i zdravi dočekamo poslednji dan takmičenja. Ekipa Đenove sa kojom ćemo igrati sutra pokazala je da je jako agresivna, ali da su u napadu dosta ograničeni što bismo morali da iskoristimo. Verujem da ćemo lako izaći na kraj sa njima” – uveren je kapiten Univerziteta u Kragujevcu Ivan Nedeljković.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNenad Tanasijević: Naša ambicija je finale i igranje pred punom Rivom
Naredni tekstOčekivano! Kragujevac u polufinalu
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi