Podela plena TMF-a i EKOF-a

215
170052430_Futsal_4-Nation_Tournament

Futsaleri Ekonomskog i Tehnološko-metalurškog fakulteta odigrali su bez pogodaka u okviru četvrtog vikenda SUUB lige. I pored brojnih prilika za gol, nijedna ekipa nije uspela da zatrese protivničku mrežu, te su zabeležile prvi remi ove sezone (0:0).

 
Od starta utakmice obe ekipe su krenule napadački. U prvih nekoliko minuta konkretnije šanse imao je EKOF, pa je Poledica imao prvu priliku na utakmici, pokušao je po levom krilu na asistenciju Stamenkovića da prevari golmana TMF-a, ali udarac je završio preko gola. Nove prilike za Ekonomski imali su Radosavljević iz slobodnog udarca, i Radisavljević koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman TMF-a bio siguran, te se rezultat nije menjao. Neiskorišćene šanse EKOF-a, futsaleri TMF-a pokušavali su da kazne kontrama. Upravo posle jedne od njih, Simić se našao u prilici da dovede tehnologe u prednost, ali ga je u toj nameri sprečila stativa. Nakon nove greške EKOF-a na sredini terena, Jeremić je propustio šansu da dovede svoju ekipu u prednost, udarcem pravo u golmana, koji je odlično intervenisao. Mogli su futsaleri TMF-a do pogotka iz kornera, koji je izveo Dimitrijević, ali Krstić nije uspeo da pogodi okvir gola. Tri minuta pre kraja prvog dela, EKOF je zatražio tajm-aut, kako bi prekinuli nalet protivnika. U toj nameri su uspeli, jer je Poledica u dva navrata prevario protivničku odbranu, ali to nije bilo dovoljno za pogodak, pa se na pauzu otišlo sa rezultatom 0:0.
Tvrd ritam, koji je obeležio veći deo prvog poluvremena, viđen je i u nastavku. Potpuno preslikana situacija sa početka utakmice. EKOF je napadao, a TMF kontrama pokušavao da dođe do pogotka. Glavonjić je iz slobodnjaka prvi uputio šut ka golu TMF-a, ali neprecizno za pogodak. Napadački ritam viđen je do samog kraja meča. Futsaleri EKOF-a, u nekoliko navrata su mogli do pogotka udarcem iz ugla. Pavlović je asistirao Iliću, čiji je udarac glavom završio van gola. Kako se utakmica bližila kraju, futsaleri i jedne i druge ekipe su pojačavali ritam, ne želeći da im koncentracija popusti u odbrani. Ugrinović je za TMF prodorom po desnoj strani uputio udarac ka golu protivnika, ali je golman EKOF-a paradom spasao svoj gol. Poslednjih deset minuta, TMF je imao konkretnije prilike, najviše iz slobodnjaka, ali su svi ti potezi, pre svega Matića i Soldata završili uglavnom pored gola. Četiri minuta pre kraja, EKOF je zatražio tajm-aut, kako bi mirnije ušli u završnicu meča. Poslednju priliku na utakmici za TMF imao je Simić. On je lobom pokušao da prevari golmana EKOF-a, ali lopta je završila na gornjoj strani mreže, pa je rezultat ostao nepromenjen (0:0).

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstMatematičarke zabeležile prvu pobedu
Naredni tekstOdbojka: Rezultati treće nedelje USSB lige
Student sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Volim sport, a strastveni sam ljubitelj tenisa kojim sam se i bavio. Želja mi je da jednoga dana izveštavam sa Vimbldona, kao i da intervjuišem Novaka Đokovića.