Počinje USSB košarkaška liga!

1764

Nakon duge pauze konačno se vraćamo na košarkaške terene. Ovog vikenda očekuju nas utakmice prvog kola Prvenstva studenata Beograda u košarci – Jedinstvene lige.

Finalni dan USSB

Na samom početku, branioci titule, košarkaši Visoke škole za I.K.T, odmeriće snage sa ekipom Računarskog fakulteta. Vicešampionsku ekipu Beogradske poslovne škole očekuje meč sa Visokom železničkom školom, dok će se momci sa VIŠER-a, koji su prethodnu sezonu završili na trećem mestu, sastati sa košarkašima Matematičkog fakulteta. U prvom kolu očekuju nas još dve utakmice, u kojima ćemo gledati Beogradsku politehniku protiv Visoke turističke skole, kao i Visoku sportsku i zdravstvenu školu protiv Fakulteta za poslovne studije i pravo.

Raspored svih utakmica:

Subota, 14.10.2017

20:00h Vis.turistička škola – Beogradska politehnika

21:00h Vis.sportska i zdravstvena škola – Fak. za poslovne studije i pravo

22:00h Vis.škola za I.K.T – Računarski fak.

Nedelja, 15.10.2017

20:00h Beogradska poslovna škola – Vis. železnička škola

21:00h Matematički fam. – Vis.škola elektrotehnike i računarstva

Sve utakmice igraće se u hali KK “Žarkovo”, a nema sumnje da nas i ove sezone očekuje uzbudljiva borba za naslov prvaka USSB lige. Stoga, dođite i podržite svoje kolege.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstČarolija futsalera Pravnog fakulteta
Naredni tekstSportindeks: Konkurs za nove članove
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.