Počinje USSB futsal liga

1928

Početak takmičenja u futsal ligi Univerzitetskog sportskog saveza Beograda očekuje nas predstojećeg vikenda.

Finalni dan USSB

Za titulu najbolje ekipe u muškoj konkurenciji nadmetaće se 20 ekipa raspoređenih u četiri grupe. Titulu brani ekipa Vojne akademije koja se nalazi u grupi A. Aktuelnim šampionima na megdan će, u grupnoj fazi takmičenja, izaći ekipe Visoke turističke škole, Bankarske akademije, Rudarsko-geološkog fakulteta i Računarskog fakulteta.

Osvajači Farmasi kupa i drugoplasirana ekipa prošlogodišnjeg prvenstva, ekipa Visoke škole za informacione i komunikacione tehnologije igraće u grupi B. Oni će u pohodu ka dugo očekivanom trofeju u Ligi najpre morati da odmere snage sa Visokom školom ITS, Kriminalističko-policijskom akademijom, Beogradskom politehnikom i Sportskim udruženjem Victoria.

U grupi C igraće bronzani iz prošle sezone, futsaleri Visoke železničke škole, zatim ekipe Beogradske poslovne škole, Fakulteta za poslovne studije i pravo, Fakulteta za sport “Union Nikola Tesla” i Visoke škole elektrotehnike i računarstva.

Futsaleri Univerziteta Singidunum, šampioni iz sezone 2016/2017. igraće u grupi D, gde će za protivnike imati momke sa Fakulteta muzičke umetnosti, MEF-a, Geografskog fakulteta i Pravnog fakulteta Univerziteta “Union”.

Prvog takmičarskog vikenda na programu će biti šest utakmica. Sezonu otvara duel između Sportskog udruženja Victoria i Kriminalističko-policijske akademije. Utakmica će biti odigrana u balonu Sinđelić sa početkom u 16 časova.  Nakon njih na teren istrčati futsaleri Fakulteta muzičke umetnosti i MEF fakulteta. U okviru grupe A biće odigrana jedna utakmica, a snage će odmeriti Visoka turistička škola i Beogradska bankarska akademija. Poslednja dva meča biće odigrana takođe u subotu od 20h, odnosno 21h. Najpre će svoju utakmicu odigrati futsaleri Fakulteta za sport “Union Nikola Tesla” i Beogradska poslovna škola, a potom će momci sa Pravnog fakulteta Univerziteta Union i Geografskog fakulteta pokušati da stignu do prvih bodova u sezoni.

U nedelju na programu biće jedna utakmica u konkurenciji futsalerki i to između devojka sa Mašinskog fakulteta i Fakulteta veterinarske medicine. Meč će se igrati od 14h u balonu Sinđelić.

Ekipa FON-a je aktuelni šampion, međutim devojke iz Ulice Jove Ilića nećemo gledati u ovogodišnjem takmičenju, ali tu su devojke sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Futsalerka FSFV-a dugi niz godina predstavljaju najjaču ekipu u studentskoj ligi, tako da će ove sezone nesumnjivo biti glavni favorit za osvajanje titule. One će igrati u grupi B gde će za protivnice imati Elektrotehnički fakultet, Kriminalističko policijsku akademiju i Visoku školu za informacione i komunikacione tehnologije. U grupi A igraće devojke sa Vojne akademije koje su prethodnog vikenda u prvom kolu takmičenja ubedljivo svaladale Fakultet bezbednosti rezultatom 4:0. Pored ove dve ekipe u grupi A nalaze se još i Mašinski fakultet i Fakultet veterinarske medicine koji će debitovati, kao što je već rečeno, u nedelju od 14 časova.

KOMPLETAN RASPORED: 

SUBOTA, 27.10.2018. godine:
16:00 (m) Kriminalističko policijska akademija – Sportsko udruženje „Victoria“
17:00 (m) Fakultet muzičke umetnosti– МЕF fakultet
18:00 (m) Beogradska bankarska akademija– Visoka turistička škola
20:00 (m) Fakultet za sport Union Nikola Tesla – Beogradska poslovna škola
21:00 (m) Pravni fakultet Univerziteta Union – Geografski fakultet

Utakmice se igraju u sportskom balonu Sinđelić, Ulica Vojisla Ilića 86.

NEDELJA  28.10.2018. godine:
14:00 (ž) Fakultet veterinarske medicine – Mašinski fakultet

Utakmica se igra u sportskom balonu Sinđelić, Ulica Vojisla Ilića 86.

 

 

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB