Pobednicima tradicionalnih igara dodeljene vredne nagrade

470

Povodom Dana studenata Sportsko uduruženje Univerziteta u Beogradu je organizovalo tradiocionalne igre na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, a najboljima su dodeljene vredne nagrade. Predsednik SUUB-a Miloš Obradović je pobednicima dodelio zaslužene nagrade na Svečanoj akademiji održanoj u Studentskom gradu.

Finalni dan USSB

 

U tradicionalnim igrama učestvovale su ekipe koje su činile po student i studentkinja. Oni su se takmičili u hodanju na štulama, navlačenju konopca, skoku u dalj i drugim aktivnostima. Najboljim timovima pripale su nagrade: prvo mesto i letovanje u Grčkoj po izboru su osvojili Sara Petrović i Relja Petrović, drugo mesto je pripalo Kristina Cuparić i Marku Kraljeviću koji će ići na studentsku ekskurziju u Istanbul i treću poziciju su osvojili Maja Miodragović i Ivan Vasiljević, a njima će posetiti Srebrno jezero. Kotizacija takmičara će biti prosleđena u humanitarne svrhe.

Svečana akademija povodom Dana studenata

Svečana akademija povodom Dana studenata

Objavljuje Rtv Studentski grad u Četvrtak, 4. travnja 2019.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekst„Victoria“ ubedljivom pobedom do trofeja!
Naredni tekstKOŠARKA: Rezultati 1/8 finala Kupa studenata
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.