Pobeda VIŠERA nad Elektrotehničkim

588

U sklopu organizacije Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, odigran je prošle nedelje još jedan meč u basketu 3×3 DUNK shop lige. Ekipa VIŠERA savladala je Elektrotehnički fakultet rezultatom 15:11.

Finalni dan USSB

Sastavi timova
VIŠER Elektrotehnički fakultet
Stanisavljević Ristić
Milovanović Jekić
Milin Marinković
Jovanović

Meč je započeo u korist Elektrotehničkog fakulteta, kada je sa poludistance poentirao Jovanović za dva poena. Zatim je usledila serija ubačenih koševa za VIŠER, koji je napravio važnu rezultatsku razliku od 8:2. Najviše koševa bilo je za dva pogotka od strane Milina. Tim Elektrotehničkog fakulteta pokušavao je da boljom odbranom i defanzivnim skokovima poentira i smanji rezultatsku razliku, ali im to nije polazilo za rukom. Šutem Marinkovića za jedan poen, ekipa ETF-a vratila je tempo sa početka i vezala još dva pogotka u napadu na asistenciju Jekića (9:5). Tim VIŠERA nije dopustio protivnicima da se previše razigraju, pa su dobrom odbranom i još boljim napadima i pogotcima za dva poena sa poludistance vezali četiri ubačena poena i povećali svoju prednost (14:9). Kasno buđenje koštalo je ETF-ovce pobede, pošto su u poslednjim minutama pokušali da stignu rezultat, ali nisu uspeli. Poslednja dva poena na utakmici ubacio je Marinković na strani Elektrotehničkog fakulteta, ali i pored toga nisu izborili pobedu. Utakmica je završena rezultatom 15:11 za ekipu VIŠERA.

Statistika
 Statistika VIŠER Elektrotehnički fakultet
Poeni 15 11
Šut za 1p 13 7
Šut za 2p 6 10
Šut za 3p / /
Defanzivni skokovi 10 13
Ofanzivni skokovi 5 2
Asistencije 6 4
Blokade 1 /
Izgubljene lopte 4 5
Ukradene lopte 2 1
Na strani pobedničke ekipe VIŠERA briljirao je Ristić sa upisanih 6 poena, dok je na suprotnoj strani efikasan bio Milovanović sa 7 poena.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTMF pobedom overio prvo mesto
Naredni tekstVIŠER savladao Vojnu akademiju u meču punom tenzije
Student sam Visoke sportske i zdravstvene škole u Beogradu.Trenirala sam karate i bila višegodišnja reprezentativka Srbije. Po završetku takmičarske karijere odlučila sam da ostanem u sportu i postanem PR menadžer velikog sportskog društva.