PMF lako protiv Metropolitana

203

Finalni dan USSB

Futsaleri Priodno matematičkog fakulteta još jednom su pokazali svoj kvalitet i istakli kandidaturu za prvo mesto u ligaškom delu Univerzitetske lige Niša. Oni su lako izašli na kraj sa ekipom Metropolitana i slavili sa ubedljivih 7:1.

Tokom celog meča PMF je kontrolisao sva dešavanja na terenu. U vođstvo su došli već u 6. minutu meča posle odlične akcije. U nastavku su imali još nekoliko šansi, da bi u 11. minutu iskoristili igru bez golmana koju forsiraju Metropolitanci i golom sa više od pola terena udvostručili vođstvo. Pri kraju poluvremena Prirodnjaci su postigli još jedan pogodak i na odmor se otišlo rezultatom 3:0 u korist PMF-a.

Stvari se nisu promenile u drugom poluvremenu. Mreža Metropolitana je napunjena do vrha, a jedino što su poraženi mogli da učine jeste počasni pogodak, postignut pri rezultatu 5:0 za PMF. Do kraja meča viđena su još dva gola Prirodnjaka za konačnih 7:1 i potvrdu kvaliteta PMF-a, Metropolitan je ovim porazom i defintivno ostao bez plej-ofa.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSusret atletičara na Čairu
Naredni tekstMedicinari pronašli lek za Filozofe
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Rodom sam iz Crne Trave. Upisao sam novinarstvo da bih radio kao sportski novinar, jer me sport zanima od malena. Zavisnik sam od praćenja sporta, najviše pratim fudbal, košarku i atletiku. Uzori u sprotskom novinarstvu su mi Vladimir Novaković, Edin Avdić i Nebojša Petrović.