Petarda Barse, Mašinjara zakazala

101

Nije mnogo trebalo Barsi da dođe do prednosti. Već u drugom minutu igre Dragan Stanojević iz kontre na asistenciju Pešića matira golmana Mašinjare. Imala je i Mašinjara šansu ali je odlično intrvenisao golman Barse. U sedmom minutu solo akcija Dušana Pešića, šutirao je nisko pored stative i duplira prednost Barse. Nije se dugo čekalo na treći pogodak, još jednom Stanojević bolji od golmana Mašinjara. Ostao je u situaciji jedan na jedan i loptu šalje ispod prečke za 3:0. Da utakmica bude malo neizvesnija potrudio se Milan Milovanović koji je smanjio rezultat u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Nije imao težak zadatak, golman Barse nije dobro ispratio napad protivničke ekipe pa Milovanović nije imao nikakvu prepreku do mreže Barse.

Finalni dan USSB

U prvih pet minuta drugog poluvremena Barsa je kontrolisala igru, spustili su tempo i činilo se da su zadovoljni trenutnim rezultatom. U 16. minutu Stanojević iz odlične akcije Barse postiže još jedan pogodak, šutirao je visoko pod prečku i bio precizan. Konačan rezultat postavio je Pešić minut pre kraja. Još jedna uigrana akcija Barse, ispala je kompletna odbrana Mašinjara, a on rutinski završava i postiže svoj drugi pogodak na utakmici.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstLavovi i Ajaks podelili plen
Naredni tekstGalaktikosi na startu bolji od Luudog IT
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.