Pet golova Petrova za pobedu Pravnog

97

Futsaleri Pravnog fakulteta savladali su ekipu Stomatološkog fakulteta rezultatom 11:0 u okviru SUUB lige. Pravni je diktirao tempo tokom čitave utakmice, nedozvolivši Stomatolozima da ugroze njihov gol. Do nove sigurne pobede predvodio ih je raspoloženi Strahinja Petrov.15748006_1463996833640637_262141643_o

Sastavi timova
Pravni fakultet Stomatološki fakultet
1 Cvejić M. 60 Šunjevarić N.
3 Ristanović N. 70 Bovan M.
4 Radović O. 80 Cvetković N.
7 Minić F. Jurošević N.
10 Petrov S. Stojanović K.
11 Fric A. Pokrajac I.
21 Petrović D. Lazić L.
22 Vićić N. Aleksić L.
23 Koprivica J. Paunović M.
24 Brkić S. Vučković M.
27 Badovinac M.
33 Cvejić M.

Stomatolozi su uspevali u prvim minutima da pruže snažniji otpor Pravnicima. Pokrajac je probio po boku i snažno šutirao, ali je golman Pravnog upisao svoju prvu odbranu. Ubrzo su futsaleri Pravnog preuzeli inicijativu na utakmici. Igrao se peti minut kada je Minić snažnim  šutem sa osam metara savladao golmana Stomatologije (1:0). U narednom napadu Pravnici su uvećali prednost.  Strahinja Petrov je snažno šutirao, a golman Stomatološkog je bio nemoćan (2:0). U sedmom minutu Pravni je stigao do prednosti od 3:0. Nakon brzog kontra napada ponovo je precizan bio Petrov. Pravnici su i pored vođstva nastavili da prete golu Stomatologa. Nakon uigrane akcije šansu je imao Milan Cvejić, ali je njegov šut završio pored gola. Stomatolozi su pod pritiskom Pravnika grešili u dodavanjima. Sredinom poluvremena Pravni fakultet je stigao do prednosti od četiri gola. Petrov je iskoristio odbijenu loptu i tako upisao svoj treći pogodak (4:0). Stomatolozi su imali šansu preko Stojanovića da smanje zaostatak, ali je rezultat na poluvremenu ostao 4:0.

Drugi deo utakmice počeo je opasnim napadom Stomatologa. Šunjevarić je snažno šutirao sa sedam metara, ali su Pravnici uspeli da izblokiraju njegov pokušaj. Ubrzo je ekipa Stomatološkog zatražila tajm aut. Po povratku na teren Pravni je preko Brkića stigao do prednosti 5:0. Nakon uigrane akcije, na asistenciju Petrovića, Brkić se drugi put upisao na listu strelaca (6:0). Stomatološki je imao odličnu priliku preko Bovana da smanji rezultat. On se našao jedan na jedan sa golmanom Pravnog, koji je izašao kao pobednik u ovom duelu. U nastavku je Šunjevarić imao šansu, ali je rezultat ostao 6:0. Pravnici su do novog pogotka stigli u dvanaestom minutu nastavka. Minić je snažno šutirao, a golman Stomatologije je bio nemoćan (7:0). Do kraja utakmice viđena su još četiri gola u mreži Stomatologa. Prvo je Petrov svojim četvrtim golom odveo Pravnike do prednosti od 8:0, da bi u narednom napadu ukradenu loptu iskoristio Vićić za 9:0. Deseti pogodak bio je rezultat polukontre, koju je odlično završio Minić, postigavši het trik. Odličnu igru tokom cele utakmice, Petrov je krunisao svojim petim pogotkom za konačnih 11:0.

“Kod nas u ekipi devedeset posto igrača igra profesionalno mali ili veliki fudbal, za razliku od ekipe Stomatološkog, što je jedan od razloga naše pobede. Nama je što bolji plasman jedan od primarnih ciljeva i veoma ozbiljno shvatamo ovu ligu. Očekujem da ćemo ostvariti sve pobede u grupi, a za kasnije će nam trebati i malo sreće”, rekao je petostruki strelac na meču Strahinja Petrov.

 

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstFON brojao do osam
Naredni tekstBezbednost pobednik Novogodišnjeg kupa
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.