Perićeva družina ide na megdan Rikardinju!

485

Futsal reprezentacija Srbije, koja je nedavno učestvovala na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, uploviće u luku Sines i odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Evrope, reprezentacijom Portugala.

Finalni dan USSB

 

Prijateljski mečevi su na programu u utorak 3. aprila od 18:15 časova i u sredu 4. aprila od 17:00 časova. Selektor Goran Ivančić objavio je spisak futsalera koji će se prvog aprila okupiti u Staroj Pazovi i braniti boje Srbije u Portugalu. Zbog obaveza u klubovima, sa spiska su izostali Mladen Kocić, Miodrag Aksentijević, Dragan Tomić, Marko Radovanović i Jovan Lazarević, a kapiten Marko Perić će, pored starih saigrača, u timu imati nekoliko povratnika, ali i novih imena. Studentski sport je karta za reprezentativne utakmice, a dokaz za to su četiri predstavnika iz redova beogradskih fakulteta. Da mreža ostane mirna, pobrinuće se student Fakulteta za menadžment Jakov Vulić, tu je Nikola Matijević sa Pravnog fakulteta, kao i Andrija Stanković, bivši student FON-a. Još jedan student Univerziteta u Beogradu braniće boje Srbije u prijateljskim duelima sa Portugalom, a u pitanju je apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i član KMF Nova Pazova Uroš Krasnić.

Put Sinesa kod Setubala, drugog aprila će Srbija krenuti u sledećem sastavu:

Golmani:
Nemanja Momčilović (Ekonomac)
Jakov Vulić (Nova Pazova)
Igrači:
Slobodan Rajčević, Nikola Matijević i Denis Ramić (Ekonomac)
Marko Perić (Napoli)
Stefan Rakić i Miloš Simić (Informatika)
Stefan Krstić (Dunarea Kalaraši)
Vladan Vesić i Kristijan Radin (Mostar SG Staklorad)
Andrija Stanković (FON)
Uroš Krasnić (Nova Pazova)
Milan Mutavdžić (Novi Pazar)

 

FOTO: Privatna arhiva

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstEKOF posle trilera u polufinalu
Naredni tekstRukomet USSB: Rezultati trećeg vikenda
Student sam druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Sport je oduvek bio bitan segmet svakog mog dana, a bavljenje sportskim novinarstvom velika želja.