Partneri na projektu PRODUCE održali sastanak u Ljubljani i dogovorili se o narednim koracima

259

Projekat PRODUCE – Promocija dualnih karijera kroz obrazovanje mladih novinara – ušao je u svoju drugu godinu i tim povodom je organizovan sastanak partnerskih organizacija u Ljubljani, sedmog marta.

Finalni dan USSB

Ciljevi projekta su razvoj i unapređivanje veština i obrazovanje mladih novinara kroz volontiranje u medija timovima na Evropskim univerzitetskim šampionatima i na Evropskim univerzitetskim igrama, kao i promocija dualnih karijera sportista.

Način da se to postigne takođe je definisan – kreiranje vršnjačke mreže mladih novinara i stvaranje okvira za budući rad pomažući omladinskim edukatorima na narednim takmičenjima. Ideja je da se pomogne mladim novinarima i razvoj njihovih veština i stvaranje mreže među studentima (sportskog) novinarstva.

Članovi svih pet partnerskih organizacija – Evropska asocijacija univerzitetskog sporta (EUSA), AIPS Europe, AZS Poznanj, KK Hrvatski Dragovoljac i Sportindeks – bili su prisutni u Ljubljani i dogovorili su se o narednim koracima projekta.

Prvo su na redu Evropske univerzitetske igre koje se održavaju u Beogradu od 12 do 25 jula.

PRODUCE je dvogodišnji projekat koji je sufinansiran iz Erazmus+ programa Evropske unije.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON posle preokreta do nove pobede
Naredni tekstSaobraćajni fakultet ubedljivo do novog trijumfa!
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi