Oslabljena ekipa FSFV-a nije dozvolila iznenađenje

277

Odbojkaši Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje došli su do trećeg trijumfa u tri odigrane utakmice ovogodišnjeg takmičenja. Ovog vikenda savladali su tim Saobraćajnog fakulteta rezultatom 2:0, po setovima 25-13, 30-28.

Finalni dan USSB

 

Saobraćajni fakultet

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

1.Steljić Jovo  1.Delić Vuk
2.Saravolac Milorad (kapiten)  5.Pajić Mihailo
3.Isailović Marko  6.Kolašinac Nemanja
4.Jeftić Uroš  7.Aničić Zdravko
5.Bogdanović Darko  8.Stojanović Marko
10.Jagodić Luka  11.Milosavljević Nikola (kapiten)
12.Mitić Predrag (libero)  12.Zornić Saša
13.Stojilović Ivan  Sikimic Milan (trener)

 

Saobraćajni fakultet

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Poeni iz napada

19

35

Poeni iz bloka

7

8

As servisi

1

Servis greške

4

8

Greške iz igre

8

6

 

Poveli su na početku meča igrači Saobraćajnog fakulteta 4-3, ali su nakon toga potpuno stali. Ekipa FSFV-a na servis Pajića pravi seriju od 10 vezanih poena i dolazi do vođstva od 13-4. Njihova dominacija se ogledala pre svega u snažnim napadima sa krajeva Aničića, Pajića i Delića, kao i dobrim blokovima Milosavljevića. Do kraja seta se igralo poen za poen, odbojkaši FSFV-a su održavali svoju prednost. Na kraju prvog dela igre rezultat je bio 25-13.

P1100394

Drugi set je ponovo bolje otvorila ekipa Saobraćajnog fakulteta. Osvajali su poene napadima iz zone 4 Stojilovića, ali i dobro postavljenim blokovima. Ceo set je bio veoma izjednačen. Obe ekipe su se smenjivale u vođstvu, koje je najviše iznosilo 2 poena. Na kraju je ekipa Saobraćajnog prva došla do set lopte, poenom iz napada Saravolca. Sa druge strane izjednačio je Pajić. Ekipa FSFV-a je iskoristila 3.meč loptu i ovaj set dobila rezultatom 30-28.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Pajić sa 14, Aničić sa 12 i Delić sa 10 poena. Sa druge strane bolji od ostalih bio je Stojilović, koji je postigao 10 poena.

Zdravko Aničić je jedan od najzaslužnijih za pobedu ekipe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.
-Mislim da je na kraju presudilo dugogodišnje iskustvo igranja u najjačim ligama. U našoj ekipi ima dosta igrača koji igraju u najvišem rangu u Srbiji, za razliku od ekipe Saobraćajnog, koja je večeras odigrala veoma dobro. Mi večeras nismo bili kompletni, pola igrača iz postave nije moglo da dođe zbog utakmica za svoje klubove, tako da je i to jedan od razloga ovako neizvesnog drugog seta-rekao je za kraj Aničić.

P1100395

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstEkipa Bezbednosti preokretom do pobede
Naredni tekstPoraz borbenih odbojkašica Šumarskog fakulteta
Student sam Fakulteta političkih nauka. Životna želja mi je da se bavim sportskim novinarstvom. Danas je retka mogućnost da se čovek bavi onim što voli, ali se nadam da sam na dobrom putu da u tome uspem. Trenirala sam odbojku devet godina pa odatle moja ljubav prema sportu. Otvorena sam, komunikativna, spremna za saradnju sa ljudima, tako da ako vas nesto zanima slobodno pitajte!Moji tekstovi