Osiguranje u slučaju povreda i popusti za sportiste uz EYCA karticu

171

Preko 70.000 mladih, samo u Srbiji, koristi Evropsku omladinsku karticu i dobar deo koristi njene mogućnosti. Predložena je od strane Ministarstva omladine i sporta i prepoznata od strane Sportskog Saveza Srbije, svi koji se bave sportom mogu da budu nagrađeni za trud koji ulažu.

Finalni dan USSB

Kartica je namenjena mladima od 7 do 30 godina. Od 2013. godine pored Evropske omladinske kartice – EYCA u ponudi je i kartica posebno prilagođena za sportiste. Bez obzira da li se sportom bavite profesionalno ili amaterski igrate za svoj fakultet/akademiju/višu školu/studentski dom ispunjavate uslov da je izvadite. Ono što ovu karticu čini posebnom jeste sportsko osiguranje u zemlji i inostranstvu, koje obezbeđuje svojim korisnicima u slučaju povreda. Takođe pored sportskog nudi i zdravstveno osiguranje.

EYCA i Sportindeks
Vašu EYCA sportsku karticu možete poručiti tako što ćete poslati mail na info@sportindeks.rs i dobiti uputstvu kada i gde možete da je izvadite. Takođe možete da se raspitate i o svim benefitima i popustima koji su na raspolaganju.

Ideja ove kartice je da se podigne svest sportistima o značaju osiguranja u sportu.  Naravno, pored osiguranja, Evropska omladinska kartica za sportiste nudi i mnoštvo drugih beneficija iz oblasti saobraćaja, kulture, edukacije, trgovine, turizma, sporta i zabave. Neki od partnera su Sport vision, Converse, KFC, Nivea, ali i pozorišta, sportski centri, teretane i mnogi drugi.  U budućnosti će se nastojati da bude više i samih korisnika Evropske omladinske kartice za sportiste.

Godišnja članarina iznosi 1200 dinara, a pokriva osiguranje sportista 365 dana u godini, u zemlji i na putovanjima.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNeporaženi košarkaši FSFV, odbokaši Elektronskog najavljuju titulu
Naredni tekstSvetosavski kup u Nišu
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.