OFICIRKE POSTROJILE VETERINARKE

70

Čast da otvore prvu žensku rukometnu ligu pripala je rukometašicama Veterinarskog fakulteta i Vojne akademije. U pravom sportskom ambijentu, do prvih bodova je došla ekipa Vojne akademije koja je slavila rezultatom 15:12.VETVOJ

Finalni dan USSB

Sam početak meča obeležila je nesigurna igra na obe strane. Prvi gol na meču postigla je ekipa Vojna akademije, i vođstvo devojka sa Akademije od 1:0, bilo je na snazi dosta dugo. Kako je vreme odmicalo, devojke su igru poboljšale, odbrana i na jednoj i na drugoj strani funkcionisala je jako dobro. Dosta grešaka u napadu ,dosta izgubljenih lopti bio je razlog zašto golova nije bilo u velikoj meri. Na poluvremenu rukometašice Vojne akademije imale su prednost od dva gola. Bilo je 5:3 za akademke.

Odmor između dva dela više je prijao devojkama sa veterine, koje  su počele da pokazuju svoju pravu igru. Čvrstom igrom u odbrani i dosta organizovanijom igrom u napadu, veterinarke su  nadoknadile zaostatak sa poluvremena  i golovima  Marinkovićeve, Radetićeve  i Ječmenice su preokrenule rezultat  i povele.

Da devojke sa Veterinarskog fakulteta neće uspeti da povećaju prednost videlo se po igrama rukometašica Vojne akademije, koje su nastavile da se bore, a napadima Vukosavljevićeve i Nikolićeve pomerile su odbranu Veterinarskog fakulteta.

Rukometašice veterine počele su da brzaju u napadu, nisu sačuvale prisebnost u odlučujućim trenucima, i dozvolile su devojkama sa Vojne akademije da meč privedu kraju u svoju korist. Pobedu je ostvarila Vojna akademija koja je slavila rezultatom 15:12.

Zapažen nastup u timu Vojne akademije imale su igračice sa brojevima  6 i 7, Anica Nikolić i Tamara Vukosavljević , koje su na svom kontu imale po četiri gola, a u ekipi Veterinarskog fakulteta najbolji učinak ostvarila je Matea  Radetić, sa četiri postignuta pogotka.

Možda kvalitet igre nije bio na pravom nivou, ali  bez obzira na sve navijači obe ekipe napravili su sjajnu atmosferu u Posco Areni. Na gotovo prepunim tribinama navijači Vojne akademije i Veterinarskog fakulteta pokazali su kako se bodre svoje ekipe. Pohvale navijačima oba tima što su ovaj sportski događaj ulepšali na pravi način.

VETVOJstat

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstŽelezničari spustili rampu Vojnicima
Naredni tekstGeografi zasluženo bolji
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.