U Ljubljani održan sastanak povodom EUG2020!

661

U Ljubljani je održan sastanak Evropske univerzitetske sportske asocijacije kom su prisustvovali organizatori Evropskih univerzitetskih igara 2020. predvođeni državnim sportskim sekretarom Predragom Peruničićem. Srpsku delegaciju su 15. februara ugostili generalni sekretar EUSA Matjaž Pečovnik i član izvršnog odbora Milan Žvan, zajedno sa ostalim glavnim članovima kancelarije EUSA.

Finalni dan USSB

Oni su razgovarali o detaljima pripreme predstojećih igara. Fokus je bio na sportskim dešavanjima, ali i na logističkim delovima takmičenja. Takođe, raspravljali su o koracima koje treba preduzeti u narednim mesecima.

Naredne Evropske univerzitetske igre biće održane u julu 2020. godine u Beogradu. Pored toga, ove godine EUSA organizuje Evropska univerzitetska prvenstva u 23 sporta, a domaćini će biti gradovi širom Evrope.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON siguran u novoj pobedi
Naredni tekstTMF pobedom otvorio drugi deo sezone
Za sada student novinarstva na Fakultetu političkih nauka i ljubitelj sporta, pre svega košarke, a nekada u budućnosti, nadam se sportski novinar ili menadžer za odnose sa javnošću u nekom sportskom klubu.