Odbrojavanje do Koimbre – Još 30 dana

290

Prošle su dve godine od prethodnog izdanja Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri i čekanju uskoro dolazi kraj. Samo mesec dana je ostalo do početka takmičenja gde će se studenti-sportisti takmičiti u 13 različitih sportova i biti uključeni u edukativne, kulturne i socijalne aktivnosti.

Finalni dan USSB

Na evropskim univerzitetskim igrama u Koimbri (#EUG2018) gledaćemo 3×3 basket, badminton, košarku, kanu sprin, fudbal, futsal, rukomet, džudo, veslanje, ragbi 7, stoni tenis, para stoni tenis, tenis, odbojku, ali i rektorsku konferenciju, niz radionica i drugih događaja, i 4000 učesnika iz čitave Evrope.

Ove godine, u saradnji sa Evropskom univerzitetskom sportskom asocijacijom (EUSA) pripremili smo seriju tekstova “Odbrojavanje do Koimbre” (#Countdown2Coimbra). Putovaćemo po Evropi, tražiti zanimljive priče, inspirativne ljude i činjenice koje možda niste znali.

Želite li da podelite svoju priču i da nam pomognete u ovom sjajnom putovanju do Koimbre. Naravno, željno iščekujemo da vaše predloge i da ih podelimo sa svima koji vole studentski sport. Pišite na projects@eusa.eu ili na društvenim mrežama Sportindeksa.

Stay tuned!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstČlanovi tima “Drumska strela” predstavili svoje sedmo vozilo
Naredni tekstBem vindo a Portugal! Bem vindo a Coimbra
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi