Odbojkaška elita u Beogradu

437

Sve one koji se rekreativno ili profesionalno bave odbojkom obradovaće vest da će u periodu od 11. do 18. septembra moći da uživaju gledajući i slušajući neke od istinskih zvezda ovog sporta.

Finalni dan USSB

Beograd će u ovom periodu biti domaćin internacionalnog odbojkaškog kampa ‘’Blizzard Volleyball Euro Tour’’, kakav nikada do sada nije viđen u svetu. Srpska prestonica ugostiće dva američka tima (po jedan muški i ženski), kao i jedan klub iz Slovenije, a oni će tokom svog osmodnevnog boravka u našoj zemlji odmeriti snage sa najboljim srpskim klubovima (Crvena zvezda, Partizan, Tent, Dinamo Pančevo…).

Pitate se po čemu je ovaj događaj tako jedinstven?

Ovo je prvi put u istoriji sporta da će jedan kamp, pored fizičkih i trenažnih aktivnosti, svim učesnicima omogućiti da se upoznaju sa istorijom i kulturom zemlje u koju dolaze, kao i da prisustvuju seminarima i predavanjima, tokom kojih će legende ovog sporta sa njima podeliti svoja iskustva i razgovarati sa njima o mnogim temama.

Dakle, biće to spoj sporta, kulture i neke vrste obrazovanja, a najbolje od svega je što su mečevi i seminari otvoreni za sve zainteresovane. Pored toga što možete uživati u satima vrhunske odbojke, tokom seminara koji će biti održani u periodu trajanja kampa, možete porazgovarati sa legendama ovog sporta i pitati ih za savete.

Među predavačima će se naći Anja Spasojević, Andrija Gerić, Željko Tanasković, Tereza Kraford, Noriša Kembel, Rajan Ovens, ali i mnoga druga poznata lica iz sveta odbojke.

Kamp organizuju američke agencije Blizzard Volleyball i Elite Volley, u saradnji sa medijskim partnerom Spike Net-om, koji će za svaki od mečeva obezbediti ‘’lajv strim’’ na svom sajtu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstŠutiraj i ti Trojku iz bloka
Naredni tekstPostanite deo veslačkog kluba Beogradski univerzitet!
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi