Odbojkašice za zlato protiv Lozane!

572

Odbojkašice Univerziteta u Beogradu plasirale su se u finale Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri pobedom nad koleginicama sa Univerziteta u Rijeci rezultatom 3:2 (23:25, 25:10, 25:17, 17:25, 15:13).

Finalni dan USSB

Nakon tesno izgubljenog prvog seta, srpske igračice su veoma ubedljivo osvojile naredna dva seta i izgledalo je da će lako izaći na kraj sa protivnicama. Međutim, odbojkašice Univerziteta u Rijeci uzvratile su i osvojile četvrti set. U poslednjem setu viđeno je dosta drame, a na kraju su se bolje snašle devojke iz Beograda koje će se zaslušeno naći u borbi za prvo mesto.
Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Marija Jovanović sa 22 poena. Kod poraženih se istakla Ivana Šćulac sa 20 poena.
Protivnik u borbi za zlato biće Univerzitet u Lozani. Meč je na programu u petak sa početkom u 18:00 časova po lokalnom, odnosno 19:00 časova po srednjoevropskom vremenu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRukometašice u borbi za bronzu u Koimbri
Naredni tekstNišlije bez finala u Koimbri
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trenirao sam fudbal osam godina, sada ga igram rekreativno. Volim sport generalno, ali najviše fudbal, košarku i američki fudbal. Jednog dana voleo bih da budem sportski komentator.