Odbojkašice u polufinalu Univerzitetskih igara!

694

Odbojkašice Beogradskog univerziteta salvadale su 3:0 (25:19, 25:22, 25:19) Nemački sportski univerzitet iz Kelna u četvrtfinalnom okršaju Evropskih univerzitetskih igara koje se održavaju u Koimbri i tako nastavile put ka medalji!

Finalni dan USSB

Prvi set je protekao u znaku devojaka iz Beograda koje su ovaj deo igre rešile u svoju korist 25:19. Drugi set je bio nešto neizvesniji, ali Nemice nisu uspele da dođu do izjednačenja. Treći period igre je takođe pripao odbojkašicama iz Srbije, te su sa maksimalnih 3:0 prošle u sledeću fazu takmičenja.

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Marija Jovanović sa 15 poena, dok je Viola Torliene na drugoj strani zabeležila devet.
U borbi za finale, srpske odbojkašice igraće protiv koleginica sa Univerziteta u Rijeci. Taj meč na programu je u četvrtak sa početkom od 16:00 časova po lokalnom, odnosno 17:00 časova po srednjoevropskom vremenu.

Pripremili Petar Čolić i Čedomir Todić

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBasketaši bez polufinala na Evropskim univerzitetskim igrama
Naredni tekstMerak u Koimbri!
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.