Odbojkašice FSFV pretenduju na titulu

543

Odbojkašice FSFV savladale su ekipu Ekonomskog fakulteta 2:1, po setovima ( 22:25, 25:12,  15:7), obezbedivši još jednu pobedu u Univerzitetskoj ligi Niša.

U prvom setu pobedu su odnele odbojkašice Ekonomskog fakulteta rezultatom (25:22).Većinom seta igralo se poen po poen i rezultat je bio izjednačen, sve dok Ekonomistkinje nisu  stekle prednost +4  i  ostvarile rezultat (23:19). Obe ekipe pokazale su izdržljivost i dobru igru na terenu.Borile su se za svaki poen i timski su igrale.
333333333

U drugom setu nakon što su odbojkašice Ekonomskog dale dva poena, ekipa FSFV krenula je sa ozbiljnijom igrom u napadu i dala seriju od 5 poena, stekavši značajnu prednost. Ekonomistkinje su dosta popustile u drugom setu. Pravile su servis greške i imale su slabiju odbranu. Ekipa FSFV je taj propust iskoristila i krenula agresivnije u borbu. FSFV je dobio drugi set rezultatom 25:12.

Treći set bio je sličan prethodnom. Ekonomistkinje su igrale slabije i nisu vratile borbenost koju su imale u prvom setu, dok je ekipa FSFV potpuno koncentrisana nastavila sa dobrom igrom. Treći set dobile su odbojkašice FSFV rezultatom 15:7.

“Prvi set smo izgubile i nije bilo baš lako, ali dok smo se vratile u igru pobedile  smo 2:1.  S obzirom  da nas je malo na terenu i bez izmena odlično smo odigrale. Za dalje nadamo se da ćemo osvojiti Univerzitetsku ligu”, izjavila je nakon utakmice  Milena Stevanović iz pobedničke ekipe.

SASTAVI TIMOVA

Sastavi timova
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Ekonomski fakultet
Nikolić Lazović
Stevanović Virijević
Adamović Stanisavljevič
Nejić Stojanovič
Stamenković Mladenović
Milojković Petković
 Ratković
 Beganović

                                            

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstFSFV upisao još jednu pobedu
Naredni tekstMašinci ubedljivom pobedom protiv Ekonomista
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Volim da volontiram i stičem nova iskustva.Trenutno pišem za SDL i Sportindex. Možete me kontaktirati na j.borisavljevic12@gmail.com