Odbojkašice ETF-a savladale Vojnu akademiju u dva seta

432

U meču trećeg kola grupe A druge studentske lige za odbojkašice ekipa Elektrotehničkog fakulteta zabeležila je pobedu protiv ekipe Vojne akademije. Meč je završen rezultatom 2:0, po setovima 25:10, 25:18.

[tab] [tab_item title=”Igrači”]
Vojna akademija Elektrotehnički fakultet
2 Nikolić Katarina 1 Duran Erna (libero)
4 Mladenović Dragana 2 Martić Ivana
5 Milovac Katarina 5 Ilić Teodora (kapiten)
7 Rasulić Marija (libero) 8 Andrić Anđela
8 Matijević Selena 9 Radoš Sonja
9 Kišdobranski Marija 11 Ivanović Teodora
11 Janjušević Marica 12 Andrić Dušica
15 Petrović Katarina
[/tab_item] [tab_item title=”Statistika”]
Vojna akademija ETF
Poeni iz napada 9 20
Poeni iz bloka 1 4
As servisi 1 4
Servis greške 3 6
Greške iz igre 19 11
[/tab_item] [/tab]
Finalni dan USSB

Odbojkašice ETF-a ušle su u meč sigurnije i sa većim samopouzdanjem. Tehničar ekipe, Ana Milenković, uspešno je razigrala svoje krajnje igrače koje su podjednako bile uspešne u napadu. Jos na početku seta napravile su zavidnu razliku koju su održale do kraja seta. Ovako ubedljivoj pobedi ETF-a u prvom setu doprineo je i veliki broj neiznuđenih grešaka odbojkašica Vojne akademije. Prvi set završen je rezultatom 25:10 u korist Elektrotehničkog fakulteta.

U drugom setu prikazan je mnogo izjednačeniji rezultat. Odbojkašice Vojne akademije su se razbudile i mnogo organizovanije pristupile igri, dok su se odbojkašice ETF-a opustile i previše rasterećeno ušle u set. Igralo se uglavnom poen za poen ili u manjim serijama. U jednom trenutku je ekipa Vojne akademije imala čak i prenost od 2 poena, pri rezultatu 17:15, kada je trener ekipe ETF-a zatražio tajm aut. Nakon toga igračice ETF-a uozbiljile su se i počele da nižu poene, preokrenuvši rezultat u svoju korist. Vojna akademija je tajm autom pri rezultatu 21:18 za protivnice pokušala da prekine nalet dobrih napada, ali u tome nije uspela. Odbojkašice ETF-a su u istom ritmu nastavile, te je set završen rezultatom 25:18 u njihovu korist.

Najefikasnija igračica ovog susreta bila je Popović Ivana sa osvojenih 10 poena, a pratila ju je saigračica, kapiten ekipe, Novaković Marijana sa osvojenih 8 poena. U ekipi Vojne akademije istakla se Milovac Katarina sa osvojenih 5 poena.

Trener ekipe bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih igračica.

-Iskreno, očekivali smo ovu pobedu. Kada smo rešili naš problem, tj. smanjili broj grešaka lako smo došli do pobede u ovom meču. Ovo je realan rezultat- zaključio je Sergej Kasavica, trener ekipe Elektrotehničkog fakulteta.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTMF napadom do bodova
Naredni tekstOdbojkaši FSFV-a sa pola snage došli do pobede
Student četvrte godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Trenirala džudo osam godina, a nakon toga i odbojku šest godina. Veliki ljubitelj sporta. Sanja o tome da izveštava sa Olimpijskih igara. Kritike, sugestije i predloge pišite na dadalex134@gmail.com. Moji tekstovi