Odbojkaši Medicinskog rutinski savladali Pravnike

116

Obojkaši Medicinskog fakulteta savladali su Pravni rezultatom 2:0, po setovima (25:18, 25:23) i tako zabeležili novu pobedu u Univerzitetskoj ligi Niša.

Finalni dan USSB

Dominantna igra Medicinara u prvom setu odredila je kako će se meč odvijati. Oni su vodili tokom celog dela seta. Pravnici su koliko-toliko uspevali da prate rezultat i smanje razliku. Jedini egal u setu bio je pri rezultatu 13:13, kada su Medicinari ponovo napravili razliku od nekoliko poena. Pri rezultatu 19:16 ekipa Medicinskog uspevala je da dobrim servisima napravi seriju od 4 poena i stigne do prve set lopte. Nakon dve neiskoririšćene šanse Medicinari su iskoristili treću set loptu za konačnih 25:18, odnosno 1:0 u setovima.

pravni odbojka01

Meč je obeležio i veliki broj servis grešaka, a uglavnom se igralo poen po poen.. U drugom setu Pravnici su zaigrali nešto ofanzivnije i resterećenije. Pri rezultatu 14:10 za Pravni, Medicinari su napravili najveću seriju u meču od 7 poena i preokrenuli rezultat u njihovu korist na 17:14. Završnica seta još jednom je donela igru poen po poen, a Medicinari su odigrali sigurno i hladne glave priveli meč kraju, koristeći drugu meč loptu za konačnih 25:23 i pobedu od 2:0 u setovima.

MEDICINSKI-PRAVNI  2:0 (25:18, 25:23);

Sastavi timova

Medicinski  fakultet

Pravni fakultet

Zorić Jovan Gavrilović I.
Pantić Ilija Rančić N.
Besović Aleksa Mladenović I.
Mašulović Andrija Stanisavljević D.
Mladenović Dušan Lazović V.
Đorđević Aleksandar Ristić V.
Bogosavljević Aleksandar Cvetanović A.
Fostić Nikola Mladenović V.
Statistika

Medicinski fakultet

Pravni fakultet

As servis 2 5
Servis greške 8 9
Blok 4 4

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB